İşte Benim Stilim'de bu hafta kimin elendiği dün akşam yapılan eleme gecesinde belli oldu. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in jüri üyeliğini yaptığı İşte Benim Stilim’de eleme heyecanı yaşandı. Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim yine muhteşem bir gala gecesine sahne oldu. Konuk jüri üyesi Mahmut Tuncer'in renk kattığı gala gecesinin sonunda ise yarışmaya veda eden isim belli oldu.

İşte Benim Stilimde geçen hafta Büşra Siral elendi. 1 Mayıs Cuma günü İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim eleme gecesinde Tümay Tali ve Elçin Kayadibi jüri önüne çıktı. İşte Benim Stilim eleme gecesinde konuk jüri üyesi Mahmut Tuncer oldu. Türküleriyle eleme gecesini renklendiren Mahmut Tuncer , Nur Yerlitaş'ı mest etti. İşte Benim Stilim'de bu hafta konsept dönem kıyafetleri oldu.

Bu hafta İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusu dün akşam yayınlanan programla cevabını buldu. İşte Benim Stilim eleme gecesinin sonunda jürinin önüne Tümay Tali ve Elçin Kayadibi çıktı.



Peki jürinin oyları sonunda İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi? İşte elemede yaşananlar.

İŞTE BENİM STİLİMDE BU HAFTA KİM ELENDİ?

Konsept performansları sonunda eleme gecesinde jüriden en düşük oyu Ezgi Ünal ve Elçin Kayadibi aldı. Ezgi Ünal taçlı olduğu için Elçin Kayadibi elenmek üzere jürinin önüne çıkan isim oldu. İlk ismin belli olmasının ardından yarışmacılar bir arkadaşlarının isimlerini verdi. İşte Benim Stilim yarışmacılarının tamamının tercihi Tümay Tali oldu.

İŞTE BENİM STİLİM JÜRİSİNİN OYLARI

İşte Benim Stilim eleme gecesinde, Tümay Tali ile Elçin Kayadibi elenmek üzere jürinin önüne geldi. İşte Benim Stilim jürisinin oylarıyla bu hafta elenen isim kim oldu?  İşte Benim Stilim jürilerinin kullandığı oylar;

Nur Yerlitaş Tümay Tali elensin dedi.
Mahmut Tuncer Elçin Kayadibi'nin elenmesi için adını verdi.
Kemal Doğulu 'severek gitsin diye Tümay Tali yazdım. Kalırsan bundan sonra benden sana zırnık yok' dedi.
Uğurkan Erez ise Elçin Kayadibi elensin dedi.
İvana Sert beraberlik sebebiyle elenecek ismi belirleyecek. İvana Sert 'Tarzlarınız aynı ama terbiyeniz farklı. Sadece bir sebep yüzünden Tümay'ın ismini yazmayacağım. Bizimle bunu öğreneceksin" dedi. İvana Sert sürpriz yaparak Elçin Kayadibi elensin diyerek Tümay Tali'yi ipten aldı.

KİMLER KORUMA ALTINDAYDI?

İşte Benim Stilim bu hafta koruma altına alınan isimler Şilan Makal ile Sima Şerafettinova ve Ezgi Ünal olduğu için elenmek üzere adları söylenemedi.

ELÇİN KAYADİBİ KİMDİR?

İşte Benim Stilime katılan Elçin Kayadibi aslen Sivaslı.. İstanbul’da ikamet eden Elçin Kayadibi yarışmanın iddialı isimleri arasındaydı. Ancak bu hafta eleme gecesinde en kötü performansı gösterince kendini jürinin önünde buldu. 40 numara ayakkabı giymesi ile bilinen Elçin Kayadibi 'nin boyu ise 1.82. Kendi tarzına çok güvendiğini söyleyen Elçin Kayadibi, evli ve bir güzellik salonu işletiyor.