Kasımpaşa Galatasaray maçında kazanan çıkmadı. Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Galatasaray, yeni hocası Mustafa Denizli ile ilk resmi maçına çıktı ama beraberlikle yetinmek zorunda kaldı. Kasımpaşa Galatasaray maç özetini izleyebileceğiniz bağlantı haberimizde. İşte Kasımpaşa Galatasaray maçına dair detaylar , maçın önemli anları...

Süper Lig 13. haftasında karşılaşan Kasımpaşa Galatasaray, 2-2 berabere kaldı. Mustafa Denizli'nin anlaşma imzalandıktan sonra Galatasaray teknik direktörü olarak çıktığı ilk resmi maçında, sarı kırmızılılar iki kez öne geçmelerine rağmen beraberlikten kurtulamadılar. İşte Kasımpaşa Galatasaray maç özeti...

Kasımpaşa 2 - 2 Galatasaray Maç Özeti

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın yönettiği maçta Galatasaray, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı ilk maçta Kasımpaşa ile 2 - 2 berabere kaldı. 13. dakikada Burak Yılmaz ile öne geçene Galatasaray, ikinci defa öne geçtiği golü ise 42. dakikada Hakan Balta ile buldu.

Kasımpaşa ise Burak Yılmaz'ın golüne 32. dakikada Hakan Arslan ile cevap verip beraberliği yakaladı. Kasımpaşa, Hakan Balta'nın golüne ise 76. dakikada Cristian Titi ile cevap verdi ve müsabaka 2 - 2 berabere sona erdi.

KASIMPAŞASPOR GALATASARAY MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARI


13. dakikada Galatasaray, Burak Yılmaz’ın golü ile öne geçti. Sol taraftan Sneijder’in arka direğe ortasında Podolski kafa ile topu kale önünde bulunan Burak Yılmaz’a indirdi. Burak’ın gelişine vurduğu top ağlarla buluştu: 0-1.

23. dakikada Sneijder’in Emre Çolak’a derinlemesine pasında Emre bekletmeden pasına Burak Yılmaz’a verdi. Burak Yılmaz’ın ceza alanı çizgisi hemen önünde ki yerden şutu kalecide kaldı.

26. dakikada uzun atılan pasa hareketlenen Eren Derdiyok, ceza sahası içerisi sağ çaprazda topu kafasıyla Ryan Donk'un önüne indirdi. Donk, penaltı noktasının hemen gerisinden çok sert bir şut çekti fakat top üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

32. dakikada Kasımpaşa, Hakan Arslan ile beraberliği yakaladı. Adem Büyük, Sabri Sarıoğlu'undan sıyrıldıktan sonra pasını Eren Derdiyok'a aktardı. Eren, penaltı noktasının gerisinden sert vurdu. Semih Kaya'dan seken top kaleci Fernando Muslera'yı yanılttı ve boşta kalan topu Hakan Arslan, altıpasın sol çaprazında kafasıyla tamamlayarak topu filelere gönderdi: 1-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

48. dakikada Burak Yılmaz'ın pasıyla ceza yayının hemen solunda topla buluşan Podolski’nin sert şutu kaleci Ramazan Köse’de kaldı.

51. dakikada Galatasaray, Hakan Balta’nın golü ile 2-1 öne geçti. Semih Kaya’nın penaltı noktasında ki şutu yan direkten geri döndü. Sol kanatta topla buluşan Aurelien Chedjou ortasını ön direğe doğru yaptı. O noktaya hareketlenen Hakan Balta, sağ ayağıyla şutunu çekti ve top ağlarla buluştu: 1-2.

72. dakikada sol taraftan paslaşılarak kullanılan kornerin ardından topla buluşan Del Valle, ortasını ön direğe doğru gönderdi. Bu noktada savunmaya rağmen topa iyi yükselen Eren Derdiyok, kafa vuruşunu yaptı ancak top kalenin üstünden auta çıktı.

76. dakikada Kasımpaşa, Titi ile bir kez daha beraberliği yakaladı. Sağ kanattan ceza sahası içerisine sokulan Adem Büyük pasını Oscar Scarione'ye aktardı. Scarione'nin penaltı noktasından çektiği şut kendi takım arkadaşından geri döndü. Dönen topu önünde bulan Del Valle pasını Titi'ye attı. Titi'nin, ceza sahası içi sol çaprazından çektiği şut savunmanın arasından geçerek ağlarla buluştu: 2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

KASIMPAŞASPOR 2-2 GALATASARAY


Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Erhan Kartal (Dk. 58 Oscar Scarione), Titi, Omeruo, Vigneau, Ryan Donk, Castro, Tunay Torun (Dk. 59 Del Valle), Hakan Arslan, Adem Büyük (Dk. 86 Abdullah Durak), Eren Derdiyok

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Balta (Dk. 85 Olcan Adın), Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 46 Rodriguez), Yasin Öztekin (Dk. 69 Sinan Gümüş), Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz

Goller: Dk. 13 Burak Yılmaz, Dk. 51 Hakan Balta (Galatasaray), Dk. 32 Hakan Arslan, Dk. 76 Titi (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 42 Hakan Balta, Dk. 75 Selçuk İnan (Galatasaray), Dk. 77 Ryan Donk (Kasımpaşa)