Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanından tek golle galip döndü ve liderliği bırakmadı. Kasımpaşa maçında Fenerbahçe'nin golü Josef de Souza'dan 42. dakikada geldi. Kasımpaşa Fenerbahçe maç özeti haberimizde. Kasımpaşa Fenerbahçe maç özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ İZLE

Kasımpaşa Fenerbahçe maçının ilk 20 dakikalık bölümünde iki takımda kalabalık olan orta alanı geçmekte zorlandığı ve organize ataklar gerçekleştiremedi. Faul ve taç atışlarıyla sık sık duran oyunda iki takımda oyunu istediği seviyeye çekemedi.

Maçın 42. dakikasında Fenerbahçe'nin kazandığı köşe vuruşunda topun başına geçen Luis Nani'nin içeri gönderdiği topta Josef de Souza topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe bu golle 1-0 öne geçerken karşılaşmanın ilk yarısının da skorunu belirlemiş oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda ilk yarıya oranda rakip kalede daha fazla gözükmeye başladı. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira dakika 62'de Robin van Persie'nin yerine yeni transfer Lazar Markovic'i, Luis Nani'nin yerine ise Alper Potuk'u oyuna almasıyla Fenerbahçe hem savunmada hem hücumda daha hareketli bir görüntü çizdi.

76. dakikada Veysel Sarı yaptığı faul sonrası sarı kartı gördü ardından hakeme gösterdiği tepki ve düdükten sonra topa vurduğu için kırmızı kartı gordü ve Kasımpaşa 10 kişi kaldı.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçının kalan dakikalarında gol olmayınca Fenerbahçe zorlu Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla dönerken puanını 10'a çıkardı ve Süper Lig'de liderliğini sürdürdü.

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçının Önemli Anları

6. dakikada Van Persie'nin ceza alanı dışından vuruşunda top kaleci Isaksson'da kaldı.

12. dakikada Del Valle'nin ceza alanı içi sol çaprazdan yaptığı plase vuruşta top az farkla uzak taraftan auta çıktı.

29. dakikada Ozan'ın orta alandan savunma arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Van Persie, topu kontrol ettikten sonra vuruşunu yaptı ancak kaleci Isaksson meşin yuvarlağın iki hamlede sahibi oldu.

42. dakikada Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Nani'nin soldan kullandığı köşe atışında altıpas üzerinde Veysel'e rağmen vuruşunu gerçekleştiren De Souza, topu filelere gönderdi: 0-1

53. dakikada Castro'nun ceza alanı çizgisi gerisinden yaptığı vuruşta top kaleci Volkan'da kaldı.

56. dakikada Veysel'in ceza alanı dışı sağ çaprazdan çıkardığı sert şutta top az farkla yandan auta gitti.

58. dakikada De Souza'nın pasıyla ceza alanı içi sağ çaprazda topla buluşan Şener bekletmeden ortasını yaparken, ön direkte Van Persie'nin vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

82. dakikada Scarione'nin sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta arka direkte Titi topu Eren'e indirdi. Bu oyuncunun kaleye gönderdiği topu savunma uzaklaştırdı.

90+2. dakikada Volkan Şen'in getirdiği topla ceza alanı çizgisi üzerinde buluşan Fernandao'nun yaptığı vuruşta, kaleci Isaksson topu güçlükle çeldi.

Mücadele, Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık

Kasımpaşa: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Veigneau, Donk, Scarione, Hakan Arslan (Dk. 52 Aydın Yılmaz), Castro, Del Valle (Dk. 68 Eren Derdiyok), Adem Büyük (Dk. 85 Malki)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Kadlec, Caner Erkin, De Souza, Ozan Tufan, Meireles (Dk. 88 Volkan Şen), Nani (Dk. 62 Alper Potuk), Van Persie (Dk. 62 Markovic), Fernandao

Gol: Dk. 42 De Souza (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Dk. 76 Veysel Sarı (Kasımpaşa)

Sarı Kartlar: Dk. 31 Mehmet Topal, Dk. 75 De Souza, Dk. 87 Fernandao, Dk. 76 Veysel Sarı (Fenerbahçe)