Kars'ın Susuz ilçesi ile Ardahan arasındaki Kırkpınar mevkiinde iki otomobil ve bir öğrenci servisinin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 16 kişi ise yaralandı.

Silahla telsizle gasp hazırlığı!

Silahla telsizle gasp hazırlığı!


Kaza, bugün saat 16.30 sıralarında Kars'ın Susuz ilçesiyle Ardahan arasındaki karayolunun 14'üncü kilometresinde meydana geldi. Kırkpınar mevkisinde havanın yağışlı olması nedeniyle kayganlaşan yolda, sürücülerinin kimlikleri henüz öğrenilemeyen 25 FL 520 ile 75 AC 980 plakalı iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören ve Susuz ilçesinden aldığı öğrencileri Küçük Çatak köyüne götüren 36 M 1153 plakalı minibüsün sürücü, demir yığınına dönüşen otomobillere çarpmamak için direksiyon kırdı. Sürücüsü tespit edilemeyen minibüs de yaklaşık 10 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Ortalığın kan gölüne döndüğü kazada 6 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

İstanbul'da sokak ortasında dehşet!

İstanbul'da sokak ortasında dehşet!


Kazanın öğrenilmesiyle birlikte Kars ve Ardahan'dan UMKE, AFAD, itfaiye ve çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan jandarma ve polis, karayolunda kontrollü olarak trafik akışını sağlarken, ölenlerin cesetleri savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kaldırılırken, yaralılar Kars ve Ardahan'daki hastanelere sevk edildi.

Kazada ölen ve yaralananlarla sürücülerin kimliklerinin belirlenmesi için başlatılan çalışmayla birlikte soruşturma sürdürülüyor.
Bu arada kazada ölen ve yaralananların yakınları, kısa sürede olay yerine ulaşarak yakınlarının sağlık durumları hakkında bilgi almaya çalıştılar. Kaza sonrası öğrenci servisinden çocukların etrafa saçılan kitapları ve poşet içerisindeki ekmekleri, iki otomobilde bulunanların ayakkabı, çocuk oyuncağı ve yiyecekler görevlilerce toplandı.