5 Ekim 1987 tarihinde Belçika'nın Liege şehrinde doğan Kevin Mirallas futbola 12 yaşında Belçika'nın köklü kulüplerinden biri olan Standard Liege'de başladı. Bu takımda sağ kanatta şans bulan Kevin Mirallas, hızı ve tekniğiyle takımına büyük katkı sağladı. 2004 yılında gösterdiği performansla birçok dünya devinin dikkatini çeken Kevin Mirallas, 2004 transfer döneminde vatandaşı Eden Hazard'ın da formasını giydiği Fransa'nın Lille takımına transfer oldu. Bazı UEFA Kupası maçlarında da şans bulan Belçika'lı Kevin Mirallas, birçok Fransız kulübün dikkatini çekti. Lille'de 4 sezon boyunca 78 maçta görev yapan Kevin Mirallas, genç yaşına rağmen 10 gol atma başarısını gösterdi. Saint Etienne'in uzun süre peşinde koştuğu Kevin Mirallas, 2008 yılında 4,000,000 € bonservis ücretiyle Saint Etienne takımına transfer oldu. Saint Etienne formasıyla ilk defa Caen maçında oynadı. Kevin Mirallas, ilk golünü ise 1 Şubat 2009'da Rhone-Loire derbisinde Lyon'a karşı kaydetti ve adını daha çok duyurdu.

Olympiakos
17 Haziran 2010 tarihinde kiralık olarak 2,500,000 € transfer ücretiyle Olympiakos'a transfer olan Kevin Mirallas, ilk maçına ise UEFA 2.Ön Eleme turunda KS Besa Kavaje deplasmanında çıkmış ve takımı 5-0 galip gelmiştir. Kevin Mirallas, Olympiakos formasıyla ilk resmi golünü ise Olympiakos Volou karşısında kaydetmiş ve Olympiakos maçı 3-1 kazanmıştır. Bu maçta iki gol atan Kevin Mirallas, takımın diğer maçlarında forvet mevkiinde görev yapmıştır. Kevin Mirallas, forvet mevkiine geçtikten sonra ilk golünü ise Olympiakos'un ezeli rakibi Panathinhaikos'a karşı atmıştır fakat Olympiakos-Panathinaikos derbisi'ni Panathinhaikos 2-1 kazanmıştır.Derbinin ardından Kevin Mirallas'ın kulübü Olympiakos, sözleşmesini uzatmaya karar vermiştir. Olympiakos ile 4 yıl sözleşme uzatan Kevin Mirallas, bu olaydan bir hafta sonra Panionios GSS maçında 2 gol atmıştır ve maç 5-0 sonuçlanmıştır. Bu maçın ardından Olympiakos'un bir başka ezeli rakibi PAOK'a iki gol atan Kevin Mirallas bir sonraki golünü ise 2-1 kazanılan kritik Atromitos F.C maçında kaydetti. Bunun ardından Kerkyra F.C. ile oynanan maçta gol atan Kevin Mirallas, Olympiakos-Panathinaikos derbisi'nin rövanşında Olympiakos'un kendi stadında oynanan maçtada gol atmış ve Olympiakos maçı 2-1 kazanmıştır. Kevin Mirallas bu maçtan sonraki hafta Panionios GSS deplasmanında gol atmış ve takımının 1-1 berabere kalmasında büyük pay sahibi olmuştur. Bu maçın ardından ise Ergotelis F.C'ye gol atan Kevin Mirallas bir sonraki golünü ise Olympiakos'un ezeli rakibi AEK'yı 6-0 yendiği tarihi maçta atmıştır.

Kevin Mirallas, 2010-11 sezonundaki son golünü ise AO Kavala takımına atmıştır. Yunan ligi'ne müthiş bir performans ile başlayan Kevin Mirallas, 2010-2011 sezonu şampiyonu Panathinhaikos'un Fransız golcüsü Djibril Cissé'nin gol krallığında 20 gollük rekorunun ardından 14 gol atarak Yunanistan ligi gol krallığında 2. olmuştur. 17 Ağustos 2011'de Galatasaray ile yapılan hazırlık maçında ilk 11 başlayan Mirallas, Atılan ara pasa hareketlenmiş sonrasında Fernando Muslera ile karşı karşıya kalmış ve maçın henüz 1.dakikasında takımı Olympiakos'u 1-0 öne geçirmiş ve Olympiakos'un galip gelmesinde büyük pay sahibi olmuştur ve sezona iyi bir başlangıç yapacağının sinyallerini vermiştir.

Kevin Mirallas, 2011-2012 sezonunda Yunanistan ligi'ndeki ilk golünü ise Ergotelis F.C. karşısında kaydetmiştir ve takımı 3-2 galip gelmiştir.Bu maçın ardından 1-1 biten AEK maçında gol atan Kevin Mirallas, Panionios GSS maçıında ise 2 gol kaydetmiş ve takımı 3-0 galip gelmiştir. Bir sonraki hafta OFI Crete maçındada gol atmasına rağmen takımı 2-2 berabere kalmıştır. Bir sonraki iki golünü 6-0 kazanılan Doxa Drama F.C. maçında kaydeden Mirallas, Olympiakos formasıyla ilk hat-trick'ini 4-0 kazanılan Levadiakos F.C maçında yapmıştır. Bu maçın ardından Aris FC maçında gol atan oyuncu henüz ligin ortalarında bir önceki sezonki gol sayısı 14'e ulaşmıştır. Bir sonraki hafta Asteras Tripolis maçında 4 gol birden atan Mirallas takımının 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada 7-2 galip gelmesinin en büyük Mimarlarından olmuştur. Bu maçın ardından 18 gole ulaşan Kevin, 14 gol atan Panathinhaikos'lu Sebastian Leto'yu geçmiştir ve Yunanistan ligi'nde Gol krallığı sıralamasında en üst koltuğa oturmuştur.Kevin 1-0 kazanılan Panetolikos F.C maçında galibiyet golünü atmıştır. Olympiakos'un Yunanistan ligin'deki 39. Şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından ilk golünü PAS Giannina F.C. maçında kaydetmiş ve takımı 4-0 kazanmıştır.

Adı birçok İngiliz, Fransız ve Türk kulübüyle anılan Kevin Mirallas, £6m bonservis ücretiyle İngiliz ligi ekiplerinden Everton'a transfer oldu. İlk maçına Everton'ın 3-1 kazandığı Aston Villa maçında çıkan Kevin Mirallas, bu maçta ağları havalandırmış fakat gol ofsat gerekçesiyle sayılmamıştır. Leyton Orient ile oynanan lig kupasının 2.ayağında 2 asist yapan ve 2 gol atan Kevin Mirallas takımının 5-0 galip gelmesinde büyük pay sahibi olmuştur.

Futbola kanat olarak başlayan Kevin Mirallas, birçok pozisyonda oynayabilmektedir. Çok çabuk ve teknik olan Kevin Mirallas pozisyon olarak Santrafor, ofansif orta saha ve Forvet arkası mevkiilerini tercih etmektedir.

Kevin Mirallas, Belçika'nın U-17,U-18,U-19 ve U-21 takımlarına oynamıştır. Kevin Mirallas, 2007 yılında Belçika'nın Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda Yarı final'e kalmasında büyük pay sahibi olmuştur.

2008 yaz Olimpiyatları'nda iki gol kaydeden Kevin Mirallas, bu gollerin birini Çin'e birini ise İtalya'ya karşı kaydedilmiştir. Burada gösterdiği başarılı performans nedeniyle Belçika A Takımı'na çağırılan Kevin Mirallas, Belçika formasını ilk defa Euro 2008'de gol attığı Sırbistan maçında çıkmıştır.