AKP il ve ilçe teşkilatları ve çok sayıda partililerin de katılımıyla 26'ncı Dönem Milletvekilliği mazbatalarını alan AKPKırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, mazbatalarını aldı.

DESTEĞE TEŞEKKÜR


Milletvekillerinden Mikail Arslan, halkının verdiği desteğe teşekkür ederken, "Seçimde AK Parti'ye 12'nci seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz. Bu seçimlerden Kırşehir'de de alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Önümüzdeki dönem, bizlere oy veren hemşerilerimiz kadar oy vermeyen hemşerilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağımız bir dönem olacak. İnşallah önümüzdeki süreç Türkiye için hayırlar getirecek bir dönem olur. 4 yıl boyunca Kırşehir halkına hizmetkarlık yapacağız. Kırşehir ve ilçelerimize birçok hizmetin gelmesi için mücadele edeceğiz" dedi.
Milletvekilleri Arslan ve Çetinkaya, ayrıca seçim çalışmaları boyunca Seçim Koordinasyon Merkezi'nde görev yapan, verdikleri destekle yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarına, gönüllü partililere teşekkür etti.