İngiltere Premier Ligi'nde son şampiyon Chelsea adeta dökülüyor. Geçen hafta Swensea ile 2-2 berabere kalan Chelsea, Manchester City'e 3-0 yenilince iki haftada bir puanda kaldı. Manchester City - Chelsea maç özeti izlemek için linke tıklamanız yeterli. Manchester City - Chelsea maçı sonrası Mourinho ne dedi?

Manchester City 3-0 Chelsea maç özeti izle

İngiltere Premier Lig 2. hafta mücadelesinde Manchester City ile karşılaşan Chelsea, 3-0’lık yenilginin ardından zorlu deplasmandan eli boş döndü.

Manchester City, maçın başında kontrolü eline alıp üst üste atakler geliştirdi ve aradığı golü 32. dakikada buldu. Sergio Aguero’nun golüyle 1-0 öne geçn Manchester City, ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda da istediği oyunu sergileyemeyen Chelsea karşısında etkili bir futbol sergileyen Manchester City, 79’da Vincent Kompany ile skoru 2-0 yaptı.

Maçın 85. dakikasında ise harika bir gol atan Fernandinho, karşılaşmanın skorunu 3-0 olarak belirleyen isim oldu.

Bu sonucun ardından ilk hafta West Bromwich'i 3-0 ile geçen Manchester City, ikinci maçını da gol yemeden tamamladı ve 6 puana yükseldi. Chelsea ise ilk hafta 2-2 beraberlik ve sonra Manchester City mağlubiyeti ile iki haftada sadece bir puan toplayabildi. Chelsea gelecek hafta deplasmanda West Bromwich Albion’a konuk olurken Manchester City deplasmanda Everton ile karşılaşacak.

Öte yandan Chelsea, 1998-99 sezonundan bu yana ilk kez, ilk 2 haftada 3 puanla tanışamamış olurken; City de 92 yıl sonra evinde Chelsea'ye 3 gol atmış oldu.

JOSE MOURINHO "3-0 KİMSEYİ YANILTMASIN"

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Manchester City'ye 3-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. 3-0'ın gerçek skoru yansıtmadığını belirten Mourinho, "İlk yarıda daha iyi oynayan takım maçı kazandı. İkinci yarıda daha iyi oynayan kesinlikle Chelsea'ydi. Zorlu bir ilk yarı geçirdik. Fazla pozisyon yakalayamadık ve kalecimiz önemli kurtarışlar yaptı. İkinci yarı her şey değişti. 70. dakikada 1-0'lık skor normal değilse, 3-0'lık skor da maç sonunda yanıltmasın. 1-0 iken skor, Chelsea tüm ikinci devrenin daha iyi takımıydı" diye konuştu.