Sefaköy'de, kontrolden çıkan bir otomobil, seyir halindeki metrobüs ile kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Topkapı yönüne doğru uzun süre metrobüs seferleri yapılamadı. E-5 Karayolu'nda trafik felç oldu. Çok sayıda yolcu metrobüs yolunu kullanarak yürümek zorunda kaldı.



Kaza, saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Topkapı istikametine doğru seyir halindeki 35 HU 360 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak metrobüs yoluna girdi. Bu sırada, araç Avcılar istikametine doğru gitmekte olan metrobüs ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarak ters döndü. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Topkapı yönüne doğru metrobüs seferleri yaklaşık 45 dakika durdu.


YOLCULAR METROBÜS YOLUNDAN YÜRÜDÜ
Bu arada, seferlerin durması nedeniyle metrobüslerde ve duraklarda uzun süre bekleyen yolcular, metrobüs yolunu kullanarak yürüyünce ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Metrobüs yoluna giren otomobilin vinçle kaldırılmasının ardından, metrobüs seferleri saat 18.45'ten itibaren normale dönmeye başladı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.