Kaza bugün saat 18.30 sıralarında D-100 karayolu üzerinde Koyulhisar ilçesi Gökdere mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine gitmekte olan Şeref Söylemez(46) yönetimindeki 29 AG 111 minibüs sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçarak yolun alt kısımdaki menfeze düştü.

Düşürdüğü 1 Lira'yı almak isterken...

Düşürdüğü 1 Lira'yı almak isterken...


Kazada araç içerisinde bulunan sürücünün eşi Hatice Söylemez (43) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada sürücü Şeref Söylemez ile çocukları Edanur Söylemez(20), Bekir Sefa Söylemez(18) ile sürücünün yeğenleri Mısra Söylemez(16) ve Alihan Söylemez(15) ağır yaralandı.

Tramvayın altında feci ölüm!

Tramvayın altında feci ölüm!


Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevkedildi. Yaralılardan Alihan Söylemez ambulansla götürüldüğü Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki hastanesindeki yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. Diğer yaralılar ise Suşehri Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas kent merkezindeki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Kazada yaşamını yitiren Hatice Söylemez'in cesedi ise Koyulhisar İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Ailenin İstanbul'da okuyan kızları Edanur Söylemiz'in mezuniyetine gittikleri, dönüş yolunda kazanın yaşandığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Minik Eren'in acı sonu!

Minik Eren'in acı sonu!