Şans eseri bir ağaca takılan otomobilin hızının kesilerek fazla derin olmayan denize dört tekeri üzerine düşmesi sayesinde genç kadının ölümden döndüğü öğrenildi.



 

Bugün bir kadın arkadaşı ile Foça'daki İngiliz Burnu'na gelen Derya Koçyiğit, saat 17.00 sıralarında, kiralık olduğu öğrenilen 35 GC 2173 plakalı otomobiliyle yalnız olarak alışveriş için ilçe merkezine gitmek üzere yola çıktı. Güzergah üzerindeki en yüksek yer ve en keskin virajın olduğu noktada karşıdan gelen başka bir araçla karşılaşan Koçyiğit, aldığı alkolün de etkisiyle direksiyonu deniz tarafına kırdı. 30 metrelik yükseklikten uçan otomobil, büyük bir tesadüf eseri orta bölümde yer alan yabani incir ağacına çarpıp, hız kaybetti ve bölgede pek derin olmayan denize dört tekeri üzerinde düştü. Otomobilin denize uçtuğunu gören çevredekiler durumu 112 Acil Servis ve AKS 110 ekibine bildirdi.

Sağlık ve AKS 110 ekipleri, uçuruma inerek genç kadını araçtan çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Koçyiğit, Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. 110 promil alkollü olduğu belirlenen Koçyiğit'in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)