Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren 19 yaşındaki Mutlu Kaya, bugün ilk kez kendiliğinden soluk almaya başladı. Doktorlar, Kaya'nın yine de her ihtimale karşı solunum destek cihazına bağlı olduğunu belirtti.

Özel bir televizyon kanalında ses yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 1 hafta önce uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın uyandırılma süreci devam ediyor. Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi ealtında bulundurulan Kaya'nın doktorları bugün iyi bir haber verdi. Kaya'nın ilk kez bu sabah saatlerinde soluk almaya başladığı belirtildi. Kaya'nın gözlerini açıp kapadığını belirten doktorlar, her ihtimale karşı solunum destek cihazına bağlı bulunduğunu söyledi.

Mutlu Kaya'nın son durumu hakkında hastaneden yapılan açıklamada, "Genel durumunda değişiklik yok. Vital bulguları stabil. Solunum cihazına bağlı olarak takip ediliyor. 21.05.2015 tarihinde Sedatif ilaçları kesilmesine rağmen, hasta hala şuuru kapalı halde takip ediliyor" denildi. (DHA)

Mutlu'ya şarkıları dinletildi

Mutlu'ya şarkıları dinletildi