O Ses Türkiye, televizyonların en çok izlenen ses yarışması, yılbaşı için özel hazırladığı programın fragmanını yayınladı. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı fragmanında konuk olarak katılacak ünlü isimler, performansları ile jüri üyelerini döndürmeye çalışacak. O Ses Türkiye jürileri Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz’u bu yılbaşında büyük sürprizler bekliyor. İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel programı özel konukları...

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında yarışacak ünlü isimler şunlar; Emre Kınay, barış falay, Ezgi Mola, Erkan Can, Hidayet Türkoğlu, Turabi, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hande subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz & Leyla Tanlar... O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Özge Pirinçci, turuncu odada yarışmacıları performansları öncesi hazırlayacak.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programının süprizi ise 3 Adam. Özel şovları ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile 3 Adam, seyircileri keyifli dakikalar yaşatacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programı, 31 Aralık 2015 Perşembe saat 20.00'da TV 8 ekranlarına gelecek.