Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye bu akşam Yılbaşı Özel programı ile ekrana gelecek. O Ses Türkiye Yılbaşı özel programının farkı ünlüleri olacak. Programa pek çok ünlü katılacak ve şarkı söyleyecekler. Yarışmanın jürisi Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz da ünlüleri değerlendirecek. Ünlüler performansları ile jürilerin dönmelerini sağlamaya çalışacaklar. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu akşam TV 8'de 20.00'de başlayacak. Programı cep telefonunuzdan, tabletinizden ya da bilgisayarınızdan izlemek isterseniz yayın saatinde aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı izle

O SES TÜRKİYE'NİN YILBAŞI ÖZEL PROGRAMINDA YARIŞACAK ÜNLÜLER


O Ses Türkiye yılbaşı özel programının süprizi ise 3 Adam. Özel şovları ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile 3 Adam, seyircileri keyifli dakikalar yaşatacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programı, 31 Aralık 2015 Perşembe saat 20.00'da TV 8 ekranlarına gelecek.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında yarışacak ünlü isimler şunlar: Emre Kınay, barış falay, Ezgi Mola, Erkan Can, Hidayet Türkoğlu, Turabi, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hande subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz & Leyla Tanlar... O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Özge Pirinçci, turuncu odada yarışmacıları performansları öncesi hazırlayacak.