Habip ATAM (SÖZCÜ)
İstanbul'da silahlı saldırıdan dolayı gözaltına alınan kabadayı Onur Özbizerdik, serbest bırakıldıktan hemen sonra, kendisini ihbar ettiğini düşündüğü manken sevgilisi Melis Çakır'ı ormana kaçırıp dövdü. Polis, sevgilisinin burnunu ve dişlerini kıran Özbizerdik'i yine arıyor.

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, 29 Mayıs'ta, Beşiktaş’ta bir restoranda tartıştığı guruba ateş etti. Polisin günlerce aradığı Özbizerdik, önceki gün Şişli Bomanti'deki bir otelde gözaltına alındı. Özbizerdik, ifadesinde, kız arkadaşıyla oturduğu locaya gelen alkollü bir gurupla tartıştığını, silahını çektiğini, ancak ateş etmediğini söyledi. Adliyeye sevk edilen, Özbizerdik, mahkemece adli kontrol hükmü uygulanarak serbest bırakıldı. Pazartesi günleri, en yakın polis merkezine gitmesi gereken Özbizerdik hakkında, yurt dışına çıkma yasağı da konuldu.

Özbizerdik adliyeden ayrıldıktan hemen sonra, kendisini ihbar ettiğini düşündüğü sevgilisi Melis Çakır'ın peşine düştü. İddiaya göre, Özbizerdik, sevgilisiyle Nişantaşı'nda buluştu. Melis Çakır'ı otomobiline bindirerek Sarıyer, Kilyos'taki ormanlık alana götüren Onur Özbizerdik, manken sevgilisini döverek tanınmayacak hale getirdi. Çakır'ı yaralı olarak bırakan Onur Özbizerdik, aracına binerek uzaklaştı. Melis Çakır'ın telefonla bilgi vermesi üzerine, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla, Hamidiye Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çakır tedaviye alındı. Doktorlarının verdiği bildiye göre; Melis Çakır'ın aldığı darbeler, dişlerinden bazılarının ve burnunda kırılmasına sebep oldu. Melis Çakır'ın şikayetçi olması üzerine, polis bir kez daha Özbizerdik'in peşine düştü.



SERBEST KALDI

Daha önceden, 2 cinayet, 3 kasten yaralama ve bir de “mala zarar vermek” suçundan emniyete giriş kaydı bulunan Özbizerdik, Fatih Edremit'in 2009'da Beşiktaş'ta lüks bir restoranda öldürülmesiyle ilgili geçtiğimiz yıl yakalanarak cezaevine gönderildi. Tutukluluğu 2 ay süren Özbizerdik, 4 Kasım 2014’de serbest kaldı. Aynı gün tartıştığı bir "Budy Guard"ı bacağından vurdu. Daha sonra 16 Mart’ta tespih salladığı için laf dalaşına girdiği 17 yaşındaki genci yaraladı. Her iki olayın ardından kaçarak, bir süre saklanan Özbizerdik, bir süre sonra adliyeye giderek, savcılığa teslim oldu. Onur Özbizerdik o dosyalarla ilgili de tutuksuz  yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Onur Özbizerdik yine serbest kaldı

Onur Özbizerdik yine serbest kaldı



Yine Onur Özbizerdik

Yine Onur Özbizerdik



Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi

Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi