Trabzonspor, Makedon Rabotnicki  takımı ile deplasmanda UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçın çıkacak. Rabotnicki - Trabzonspor maçı hangi kanalda yayınlanacak tam olarak belli oldu. Rabotnicki - Trabzonspor arasında Makedonya'da oynanacak maçı, D-Smart mı yayınlayacak yoksa başka bir kanal mı yayınlayacak derken TRT 1'den yayınlanacağı açıklandı. Rabotnicki - Trabzonspor maçı TRT 1'den 20.55'den itibaren naklen yayınlanacak.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra kamptan ayrılan Onur Recep Kıvrak’ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Mbia ve Deniz Yılmaz, Rabotnicki maçında forma giyemeyecek. Almanya kampının ardından takımla Makedonya’ya gelen ancak UEFA listesinde adları bulunmayan Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve kaleci Yavuz Aygün de kadroda yer alamayacak.

Rabotnicki - Trabzonspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Üsküp'teki Nacionalna Arena Filip II Makedonski Stadı'nda TSİ 21.00'de başlayacak Rabotnicki - Trabzonspor maçını Polonyalı Pawel Gil düdük çalacak. Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ile Marcin Borkowski yapacak. Rabotnicki - Trabzonspor maçının dördüncü hakemi ise Bartosz Frankowski olacak.

RABOTNİCKİ-TRABZONSPOR muhtemel ilk 11

SAAT: 21.00
STAT: National Arena Filip II
HAKEM: Pawel Gil

Canlı Yayın: TRT 1 20.55

Rabotnicki: Bozhinovski, Slijanovski, Ristevski, Trajcevski, Cikarski, Ilievski, Vujcic, Petrovic, Anene, Ilijoski, Altiparmakovski
Teknik Direktör: Tomislav Franc

Trabzonspor: İbrahim Demir, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Constant, Medjani, Aytaç Kara, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan, Sefa Yılmaz, Cardozo
Teknik Direktör: Shota Arveladze