Acun Medya tarafından hazırlanan Survivor yarışmalarının en iyilerinin kapıştığı Survivor All Star'da finale çok az kaldı. Survivor All Star'da bu akşam ekrana gelecek olan dokunulmazlık yarışmasını kim kazanırsa finale gitmeye hak kazanıyor. Turabi, direkt gideceği için bu akşamki oyunda yok. Peki dokunulmazlık kimin olacak? Survivor All Star'da kalan 4 kişi kimler olacak? Bu hafta Survivor'dan kim elenecek? Survivor All Star, 90. bölümü ile bu akşam TV8'de...



DOKUNULMAZLIK KİMİN OLACAK?

Survivor All Star’da bu akşam yarışmacılar dokunulmazlığın sahibi olmak için yarışacaklar. Artık büyük finale sayılı günler kaldı. Kuzey Kıbrıs’taki finale gitmeden önce 1 yarışmacı daha elenecek. Bu akşamki dokunulmazlık oyununun önemi çok büyük. Bir yarışmacı finale gitmeyi garantileyecek.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENECEK?

Kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Bu akşam ve yarın akşamki dokunulmazlık oyunlarının ardından ise yarışmaya veda eden isim belli olacak. Bu akşam zorlu yarış sonunda dokunulmazlık kimin olacak? Hangi yarışmacı adadan elenme riskiyle karşı karşıya kalacak?

SURVİVOR'DA FİNALE DOĞRU...

Survivor’da önümüzdeki hafta iki dokunulmazlık oyunu daha olacak ve bir isim daha yarışmadan elenecek. Survivor All Star’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılması gereken final öncesi son oyun ise Survivor adasında yapılacak. Kıbrıs’ta ise eleme yarışması olmayacak. Turabi de dahil 4 kişinin yarışacağı oyunda birinci olan yarışmacı son finale çıkmaya hak kazanacak. Diğer 3 yarışmacı arasında ise Kıbrıs’ta bir halk oylaması yapılacak ve büyük finale kalacak ikinci yarışmacı da bu oylamaya göre belli olacak.

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN MERVE

Dün ekrana gelen Survivor All Star 89. bölümde oynanan ödül oyununu Merve kazandı. Acun Ilıcalı yarışma öncesi, oyununu kazananı süpriz bir ödül beklediğini söylemişti. Survivor All Star son bölümde ödül oyununu kazanan Merve oldu ve adeta sevinçten yerinde duramadı. Merve, ödül olarak baklavasına kavuştu ve Begüm, Merve'nin baklava yediği zamanki haline takılmadan duramadı "Yavaş ye yavaş. Boğazında kalacak" dedi.

Merve, ödül oyununu kazanınca diğer yarışmacılardan bir kişiyi seçme hakkı verildi mor odaya gidecekler arasında. Merve, kendine arkadaş olarak Begüm'ü seçti. Merve ve Begüm, önce baklava ziyafeti çektiler. Daha sonra babaları için Babalar Günü hediyesi aldılar. Merve, babasına saat alırken, Begüm ise X-Box oyun konsolu aldı.