Survivor All Star'da 2 ay sonra birleşme partisi ile ünlüler ve gönüllüler adası birleşti. Survivor birleşme partisinde gruplar arasında kulis çalışmaları göze çarpan ilk şey oldu. Survivor All Star'da birleşme partisinde konuk olarak katılan Hadise, verdiği ufak konser ile herkesi coşturdu. Survivor birleşme partisinin bir diğer etkinliği ise "Yok Böyle Dans" yarışması idi. Survivor yarışmacıları birleşme partisinde hünerlerini bu sefer dans pistinde gösterdiler. İşte Survivor All Star Birleşme partisi ...



Survivor All Star'ın birleşme partisinde ünlülerin müzmin sakatı Anıl ile Hilmicem ve Turabi arasındaki geçen konuşma gözlerden kaçmadı. Turabi ve Hilmicem, Anıl'a destek verdiklerini söyleyerek diğer yarışmacılar söylediklerine takılmamasını söylediler. Survivor All Star'da dün gece birleşme partisi vardı. Survivor Gönüllüler ve Ünlüler birleşti. Bundan sonra Gönüllüler ve Ünlüler yok. Bu arada Önce "Var mısın yok musun" oyunu oynayan yarışmacılar hemen ardından "Yok böyle dans" yarışmasına katıldı.

Survivor All Star'da merakla beklenen o gece geldi. İki aydır zor koşullar altında Survivor All Star'da yaşam mücadelesi veren ünlüler ve gönüllüler Birleşme Partisi'nde buluştular. Survivor All star'da heyecanlı bir akşam yaşandı. Hadise'nin konuk olarak katıldığı Survivor All Star birleşme partisinde neler yaşandı? Survivor adaların birleşme partisine katılan Hadise, yarışmacılara sürprizler yaptı. Survivor'da bu hafta birleşme partisi yapılacağı için eleme olmayacak. Survivor All Star eleme gelecek hafta birleşme partisinden sonra yapılacak.

SURVİVOR ALL STAR'DA YOK BÖYLE DANS YARIŞMASI

Survivor All Star'da oynanan  "Yok böyle dans" yarışmasının jüri üyesi koltuğuna Acun Ilıcalı, Hadise ve Alp oturdu.  Survivor All Star'ın "Yok Böyle Dans" yarışmasında Hasan jüriden 25 puan aldı. Merve Aydın jüriden 21 puan aldı. Bozok 18 puan aldı. Serenay jüriden 25 puan aldı. Sahra jüriden 24 puan aldı. Doğukan Manço jüriden 19 puan aldı. Begüm 23 puan aldı. Nadya jüriden 27 puan aldı. Berna jüriden 27 puan aldı. Hilmi Cem 29 puan aldı. Pascal Nouma 25 puan aldı. Turabi 24 puan aldı. Survivor birleşme partisinde yapılan dans yarışmasında Hadise'nin Hilmicem'e "Dans hocam olur musun?" sorusu geceye damgasını vurdu.



HADİSE ŞARKILARIYLA EĞLENDİRDİ

Survivor birleşme partisinde geceye canlı performansıyla renk katan isim Hadise oldu. Survivor yarışmacıları, Hadise şarkılarıyla muhteşem bir gece geçirirken Survivor Birleşme partisi ile adaların birleşeceği Survivor All Star'da keyifli bir akşam yaşadılar. Birleşme Partisinde başka bir yarışma formatı olan "Yok Böyle Dans"ı oynayan yarışmacılar, kendilerine eşlik edecek Dominik Cumhuriyeti'nin en iddialı dansçı partnerleri ile koreografilerini çalıştılar. Birleşme Partisine özel olarak yapılacak olan yarışmada jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Alp Kırşan ve Hadise oylama yaptılar.



SURVIVOR BİRLEŞME PARTİSİNDE "VAR MISIN YOK MUSUN" KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı ilk yarışmacıyı belirlemek için ‘Survivor ekibinde kaç kişi çalışmaktadır?’ sorusunu sordu. Bu soruya 450 cevabını veren Merve Aydın gerçek sayıya en yakın cevabı verince ilk yarışmacı olmuş oldu. Survivor All Star Prodüksiyonunda ise toplamda 430 kişi çalışıyor. Merve yarışma boyunca vasat bir performans gösterince Hamdi Bey’in 23 Bin Pezo’luk teklifini kabul etti. İkinci yarışmacı Nadya oldu ancak o da Merve Aydın gibi başarılı bir performans gösteremedi. Büyük para ödüllerini çabuk tüketen Nadya kendi kutusuna giderek sadece 10 bin Pezo kazanabildi.

SURVİVOR ALL STAR'DA KİM KAÇ KİLO VERDİ?

Dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacıların bu güne kadar kaç kilo verdikleri de belirlendi. Ayrıca yüzde oranında da kiloları ölçülen yarışmacılar arasında 20 kilo ile en çok kilo veren Hasan'a çikolata hediye edildi. Kadın yarışmacılar yüzde yönünden şansları olmadığı için tartılmadılar ve Hasan seçtiği bir kadın yarışmacıya daha çikolata verdi.

Survivor All Star yarışmacıların 2 ayda geçirdikleri değişim oranları

Turabi:85'den 80'e %5

Hilmicem: 77'den 68,6'e %9

Hasan:107'den 87,3'e %18,4

Bozok: 90'dan 76,1'e %15,4

Doğukan: 76'dan 63,4'e %17,2

Anıl: 90'dan 80,9'a %10

Pascal: 97'den 83,3'e %14

Hakan: 96'dan 83,3'e %13


ACUN, SURVİVOR ALL STAR'IN BÜYÜK ÖDÜLÜNÜ AÇIKLADI

Survivor All Star yarışmasının birincisi para ödülünün yanı sıra 10. yıla özel altın kupa ödülü de verilecek.  Survivor All Star 26 Nisan bölümünde Acun Ilıcalı, son 10 yılın en iyisini altın kupayla ödüllendireceklerini açıkladı. Konseyde sürpriz ödülü açıklayan Ilıcalı “Kazanan kişi bu kupayı Kıbrıs finalinde kaldıracak. Şampiyon olan bu kupayı evine götürüp çocuklarına torunlarına gösterebilecek. 10 yılın Survivor’un birincisinin taçlandırılması gerektiğini düşünerek bu sene çok özel bir kupa yaptırdık. Bizim de yaptığımız en önemli projelerden biri bu seneki Survivor All Star ve bunu da taçlandırmış olacağız” dedi. Survivor All Star’ın Kıbrıs’taki büyük finali Haziran ayında olacak.

SURVİVOR ALL STAR ELEMELERİNDE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Survivor All Star'da yeni kurallar birleşme partisinden sonra işleyeme başlayacak. Survivor All Star'da en önemli değişiklik elemelerde yaşanacak. Herhangi bir takım 2 kişi kalınca yarışma artık takımlar olarak değil bireysel olarak devam  edecek. Survivor All Star’da haftalık elemelerde önemli değişiklikler oldu. Bundan sonra her hafta kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı da eleme oylamasına bir aday çıkarma hakkı  kazanacak. Yeni kurallarla birlikte sms’de en fazla oyu alan yarışmacı, ada konseyi bir aday ve kişisel dokunulmazlık sahibi bir aday çıkarak, oylamada en az oyu alan isim yarışmaya veda edecek.