Survivor All Star'da eleme günü geldi. Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler, konsey'de elenmesini istedikleri ilk adayı açıkladılar. Survivor All Star'da bu hafta ünlüler arasından bir kişi adaya veda edecek. survivor All Star'da ünlüler konseyinde gitmesini istedikleri kişi için oylarını kullandılar. Survivor All Star ada konseyinde çıkacak olan isim Ahmet Dursun ile Fulya Keskin arasında gitti geldi. Survivor'da adaya veda edecek olan yarışmacının ismi 6 kere yazılan ile Fulya Keskin oldu. Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, aralarından ayrılacak isim için sandığa oy attılar. Oylama sonucunda çıkan isim ise Fulya Keskin oldu.

SURVIVOR ALL STAR ADA KONSEYİNDE NE OLDU?

Survivor All Star'da ada konseyinden çıkan isim ünlülerden Fulya Keskin oldu. Survivor All Star'da yapılacak SMS oylamasında en yüksek oyu alan kişi ve SMS oylamasında en düşük oyu alan arasında bir kişi adaya veda edecek.

Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli  adada kalmak için büyük bir mücadele veriyor.

FULYA KESKİN KİMDİR?

Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu. eğitim hayatına İzmir'de başlayan Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi. Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Fulya Keskin, modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.