20 Ekim günü Beyoğlu Taksim'de önce arkadaşını sonra kendisini vuran Taha Yasin K. ile Ferhat K. arasında yaşanan olayın görüntüsü ortaya çıktı. Mobese kameralarına yansıyan olayda Taha Yasin K. önce arkadaşını sonra da kendini silahla vurması saniye saniye görüntülendi.

FOTO:DHA Taha Yasin K. (17), Ferhat Kartal'ı (40) tabancayla öldürdükte sonra, kendi kafasına ateş edip intihar etmişti.

ÖNCE ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ


Taksim Gezi Parkı girişinde 20 Ekim 2015 tarihinde, iddiaya göre iki arkadaş birlikte alkol aldıktan sonra tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmanın ardından Taha Yasin K. silahıyla Ferhat K.'yı vurduktan sonra kafasına ateş etti. Olayda iki arkadaş da hayatını kaybetmişti.

İki arkadaş arasındaki olayın görüntüsü yaklaşık 2 ay sonra ortaya çıktı. Olay anı saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi. Mobese kameralarına yansıyan görüntülerde, Taha Yasin K., önce arkadaşından uzaklaşıyor. Daha sonra aniden dönen Taha Yasin, kaldırımda oturan arkadaşının yanına gelerek belinden silahı çıkarıyor. Silahıyla arkadaşına bir kaç el ateş ediyor. Kurşunlara hedef olan Ferhat K.'de yere yığılıyor. Daha sonra Taha Yasin, aynı silah ile kendi kafasına ateş ederek yere yığılıyor. (Cihan)