THY'nin Minsk-İstanbul seferinin yapan tarifeli yolcu uçağına son dakikada bindirilen ve Ukrayna tarafından sınırdışı edildiği öğrenilen yolcu, uçağı birbirine kattı. Ukrayna polisinin uçağa kelepçelerini çözdükten sonra bindirilen yolcu, uçuş öncesinde ve sırasında Türklere ve Müslümanlara ağır küfürler ederek koltukları tekmelediği ancak tüm bunlara rağmen uçak personelinin herhangi bir müdahalede bulunmadığı belirtildi.

Hiçbir kabin görevlisinin müdahale etmediği yolcunun, uçakta bulunan diğer yolcular tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışılsa da çabaların sonuç vermediği, yolcunun küfür ve hakaretlere devam ederek uçak koltuklarını tekmelediği aktarıldı.

Yazarımız Uğur Dündar olayı köşesinde, "daha yerdeyken Türklere ve Müslümanlara galiz küfürler yağdıran kişi, daha da azgınlaşıyor. Sağa sola ve yolculara saldırıyor. Öylesine saldırganlaşıyor ki önüne geleni, hatta koltukları bile tekmeleyerek, uçuş güvenliğini tehlikeye atıyor. Daha fazla sabredemeyen yolculardan Ahmet Aziz Göksel “yeter artık” demek için yerinden doğrulduğunda saldırganın yumruğu gözünde patlıyor. Dünyası kararan Göksel’in durumunu gören yolculardan birkaçı da Lübnanlı sarhoşun üzerine atlıyor. Güçlükle etkisiz hale getirilen sarhoş saldırgan öylesine direniyor ki o kişiler bile yara bere içinde kalmaktan kurtulamıyor. Pilotlar ise saldırganın kabine girmemesi için kapılarını kilitliyor" şeklinde yazdı.

Dehşet uçağında neler yaşandı?

Dehşet uçağında neler yaşandı?