Trabzonspor'un Süper Lig'de bu hafta konuğu Gaziantepspor. Süper Lig 10. hafta maçları, 1 Kasım'da yapılacak seçimler nedeniyle hafta içine alındı. Süper Lig'de maçlar 28, 29 ve 30 Ekim günleri oynanacak. Peki Trabzonspor Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantepspor maçına dair detaylar haberimizde.

TRABZONSPOR GAZİANTEPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?


Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 10. hafta karşılaşmaları 28, 29 ve 30 Ekim'de Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü yapılacak. Çağatay Şahan'ın yöneteceği Trabzonspor Gaziantepspor maçı bu akşam 28 Ekim Çarşamba günü yapılacak. Avni Aker Stadı'nda 21.45'de başlayacak maçı Lig TV canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR'DA GAZİANTEPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI


Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kaybettikten sonra geçtiğimiz hafta Sivasspor'u deplasmanda yenen Trabzonspor'un bu haftaki konuğu Gaziantepspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Galibiyet serisi başlatmak isteyen bordo mavililerde cezalı olan Cavanda forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Mehmet Ekici'nin sahada yer alması beklenirken teknik direktör Şota'nın Cavanda'nın yerine Salih Dursun'u oynatacağı düşünülüyor.

TRABZONSPOR GAZİANTEPSPOR 59. RANDEVUDA


Trabzonspor ile Gaziantepspor, bugün yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 59. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında yapılan 58 maçta, bordo mavililerin galibiyetlerde 30’a 13 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 105 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 59 gol gördü. Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2’lik farklı galibiyetlerle sahadan ayrıldı.

TRABZONSPOR GAZİANTEPSPOR MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LERİ


TRABZONSPOR: Esteban, Constant, Douglas, Salih, Mustafa, Mehmet, M’bia, Okay, Marin, Erkan, N’Doye
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Barış, Marcal, Elyasa, Arokoyo, Abuda, Erdem, Larsson, Orkan, Putsila, Muhammed