Türkiye-Letonya karşılaşması, 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak. Türkiye Letonya maçı Show TV'den canlı olarak yayınlanacak. Konya Büyükşehir Torku Arena’da saat 21.45’te başlayacak maçı İsveç Futbol Federasyonu’ndan Stefan Johannesson yönetecek. Türkiye Letonya maçı canlı izle ve Show TV canlı yayın linki hemen aşağıdadır.

SHOW TV CANLI YAYIN TÜRKİYE LETONYA MAÇI

Türkiye Letonya maçını canlı online olarak izlemek için yukarıdaki linki kullanabilirsiniz. Avrupa Kupası elemelerinde puan kaybına tahammülü olmayan Türkiye A Milli Takımı, Letonya’yı mağlup ederek, 6 Eylül’de aynı statta karşılaşacağı kritik Hollanda maçı öncesi moral bulmak istiyor. A Grubu’nda günün diğer maçlarında Hollanda-İzlanda ve Çek Cumhuriyeti-Kazakistan karşı karşıya gelecek. Bu müsabakalar da TSİ 21.45’te başlayacak.

TÜRKİYE LETONYA KARŞILAŞMALARI
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda bugün Letonya ile 6. kez karşı karşıya gelecek. Milliler, Letonya ile yaptığı 3’ü resmi, 2’si özel 5 maçtan birini kazandı, üçünde berabere kaldı, birini de yitirdi. Türkiye Letonya A milli futbol takımları arasındaki ilk maç 22 Haziran 1924’te Riga’da yapıldı. Özel maçı Türkiye 3-1 kazandı, ay-yıldızlı ekibin gollerinin üçünü de Zeki Rıza Sporel attı.



2004 Avrupa Şampiyonası Elemeleri play-off baraj maçlarında Letonya, 15 Kasım 2003 tarihinde Riga’da yapılan karşılaşmayı 1-0 kazandı. 19 Kasım 2003’te İstanbul’da, BJK İnönü Stadı’nda yapılan rövanş maçında İlhan Mansız ve Hakan Şükür’ün golleriyle 2-0 öne geçen Türkiye, üstünlüğünü koruyamadı ve kalesinde gördüğü 2 golle müsabaka 2-2 bitti. Eşleşmede kesin favori gösterilen Türkiye, final biletini sürpriz biçimde Letonya’ya kaptırdı.

Türkiye ile Letonya 28 Mayıs 2013’te Almanya’nın Duisburg kentinde özel maçta karşılaştı. 3-3 biten maçta Türkiye’nin gollerini Olcay Şahan, Selçuk İnan ve Veysel Sarı kaydetti.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde 13 Ekim 2014’te  Riga’da yapılan maç ise 1-1 sonuçlandı. Ay-yıldızlı ekibin golü Bilal Kısa’dan geldi.


MUHTEMEL 11’LER!

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Semih Kaya, Caner, Hakan Çalhanoğlu, Selçuk İnan, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz.
LETONYA: Andris Vanins, Maksimenko, Gabovs, Gorkss, Dubra, Visnakovs, Cauna, Fertovs, Zjuzins, Tarasovs, Sabala