Sözcü Plus Giriş

Wilma Elles kimdir? Wilma Elles bu akşam Beyaz Show’da!

Wilma Elles, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'ı, bu akşam Beyazıt Öztürk'ün konuğu olarak Beyaz Show'a katılıyor. Peki Wilma Elles kimdir?

Güncellenme: 15:22, 22/05/2015
Wilma Elles kimdir? Wilma Elles bu akşam Beyaz Show’da!

Wilma Elles, bu akşam Beyaz Show’a konuk oluyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile hayatımıza giren Wilma Elles bu akşam Beyazıt Öztürk’ün sunduğu canlı yayın talk-show programı Beyaz Show’a katılacak. Wilma Elles’i Beyaz’ın ne gibi bir süprizi bekliyor? Peki Wilma Elles kimdir?

WILMA ELLES KİMDİR?

18 Ekim 1986 Tarihinde Köln, Almanya'da doğan Wilma Elles, 2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule’dan mezun oldu. Wilma Elles, 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Wilma Elles, Kanal D'nin 2010-2011 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki’de Caroline rolünde oynamıştır. Bunun yanında Arka Sıradakiler adlı dizinin Mardin ile ilgili bölümünde konuk oyuncu olmuş olan Wilma Elles, yaklaşık 10 bölüm bu dizide bulunmuştur.

Filmografi

Öyle Bir Geçer Zaman ki, 2010-2011, Caroline
Ihr mich auch, 2010, Tina Schulz
Spurlos verschwunden,2010, Sat1
Fahr zur Hölle Gott, 2010, Lilly
Das dicke Ding,2010, Sony Pictures
Stumme Schreie,2010, Signe Lanz
Türk Usulü, 2008, Maria
Evercall, 2008, Dr. Energy
Arbeitstitel: Der Richter, 2008, Yasmina
Komissar Stolberg, 2007, Petra Schnuck
Das Weinen davor,2007, Kika
Soko Köln, 2007, Frau Reese
Hafen der Hoffnung- Die Gustloff, 2007, Lieselotte
Gameshow Marathon, 2007, Glücksfee
One day lovers, 2007, Sylvia
Finanzcheck, 2007, Daniela, Teufel, Engel
Satan Claus, 2007, Jessica Krank
Das Spielzeug, 2007, Van
Der Kanon, 2007, Demokratie, Verwalterin
Cauliflower Power, 2007, Caulie, Daulie, Anne
Heilige Konflikte, 2007, Schwester Katharina
Zeltgeflüster, 2007, Fiona
Kill or be killed, 2007, Sibyll
Speak my language, 2006, Natascha
Ich und die Anderen, 2006, Nicky
Fairy Tell, 2006, Therapeutin
Eine traumhafte Beziehung 2005, Susanne
Das Puppenspiel, 2005, PuppTiyatroHänsel und Gretel, 2010, Hexe
Weihnachten in Transilvanien, '2009, Venetia
Die Ratten, 2006, Frau John
Woyzeck, '2006, Marie
Yard Girls, 2006, Bo
Boufontera, 2005, Boufon
Die Zoogeschichte, 2004, Jerry
Antigone, 2004 Antigone
Das Zieglein…, 2003, Hapeangul
Arsen und Spitzenhäubchen, 2003, Mortimer
Das Dschungelbuch, 2003, Bärenmutter, Ältester Geier
Bird Cage, 2003, Agador
Top Dogs, 2003, Krause
Das Hohelied, 2002, Sie
Biedermann … Brandstifter, 2002, Babette