Yusuf Çim, 1991 doğumlu, Türk pop müziği şarkıcısı, oyuncu, sunucu ve eski model, bu akşam Beyaz Show'un konuklarından birisi. Peki Yusuf Çim kimdir? Hayatı, eğitimi, kariyeri, rol aldığı yapımları, albümleri ve daha bir çok bilgi ile Yusuf Çim kimdir haberimizde.

YUSUF ÇİM KİMDİR?


26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya gelen Yusuf Çim, 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir. Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Yusuf Çim, halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.

Yusuf Çim, 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week, Günsel Ülkü, Forever Young gibi defileler ve Damat, Kiğili, Tween, Ralp, Lauren, Hatemoğlu, Polo, Mango, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.

Yusuf Çim'in müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı "Olsun Bi Kere" EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.

Yusuf Çim'in ilk oyunculuk kariyerinde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır. Yusuf Çim, Gold Yapım'ın 2015 Haziran ayından itibaren Star Tv'de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Burak Mazharoğlu" karakterini canlandırmaktadır.

Yusuf Çim, kendisine ait albüm projelerinin dışında sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. Down Sendromlu çocuklar ile bir araya gelen sanatçı Down Sendromu Derneği ile birlikte ”Bu Yılda Bizi Unutmayın!” konseptli projesini gerçekleştirdi.

Diziler
2014    Ezra    Başkomiser Mustafa    Başrol oyuncusu
2015 -    Piramit    Kendisi    Program sunucusu
2015 -    Çilek Kokusu    Burak Mazharoğlu    Başrol oyuncusu

Kazandığı ödüller
2014    20. MGD Altın Objektif Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

Oynadığı Reklam Filmleri
Avea (2010)
Gs Mobile (2010)
Aksiyon Dergisi (2011)

Oynadığı Klipler
Demet Akalın - Aşk
Demet Akalın - Sabıka

Yusuf Çim'in albümü
2013    Olsun Bi Kere