İşte Benim Stilim adlı programda gösterdiği başarılı sunumlarla dikkatleri üzerine çeken Öykü Serter, MAG dergiye verdiği röportajda evlilik ve şu anda çalıştığı patronu Acun Ilıcalı’yla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. İşte Öykü Serter’in röportajından öne çıkan kesitler:

Acun Ilıcalı ile çalışma fırsatı yakaladınız, medyanın içinden gelmiş bir patron ile çalışmak diğer kanallar arasında bir fark yaratıyor mu?

Acun Ilıcalı ile daha önce ekranda birlikte program bile sunduk aslında. Televizyonun her aşamasında bizzat çalışıp emek vermiş, üstelik kendi emeğinin karşılığında bir kanalın sahibi olabilme başarısını gösterebilmiş bir patronu elbette ki, mevcut medya düzenindeki idari merciilerle kıyaslamak mümkün değil... Gıpta edilecek bir başarı hikayesi... Yıllar önce Show TV'de ben 5T5'i yaparken aynı montaj masalarında yer kapmak için didiştiğimizi hatırlıyorum; tabii hep benim gariban program beklemek zorunda kalırdı (Gülüyor) Bugün Acun Medya'nın yaptığı bütün işlerde Acun Ilıcalı'nın yılların tecrübesine dayanan kurgu ve müzik-görüntü senkronundaki ustalığı önemli bir fark yaratıyor. TV8 ise işleyişi farklı bir kanal; üniversite kampüsünde takılmaya gelir gibi taze, genç ve dinamik bir hava var... Dünyada televizyonda ne yapıldığını bilmekle kalmayıp bu iş bizde tutmaz diyenlere inat yeni ve farklı işleri denemekten korkmayan cesur hamlelerini de seviyorum; en nihayetinde haber bülteni olmayan bir kanaldan bahsediyoruz. Sevdiği ve bildiği işi yapmanın sonucu başka türlü olamazdı.



Evlilik, aile kurma gibi düşüncelerin var mı?

Düşünmekle mi oluyor bu işler? Nasip kısmet kader:)) Evlilik bir müessese... Nice mutsuz insan tanıdım bir imzanın esiri olan… Benim fıtratım müsait değil belki de... Peşinde olduğum bir ideal değil açıkçası... Birini hayatıma öyle kolay kolay alamıyorum. Çocuk sahibi olmak ise büyük sorumluluk... Korkuyorum sanırım... Hayat şimdilik bana kadar ve bu durumdan da çok memnunum... Ne yazıldıysa o... Her nasip vaktine esirdir; kim bilir belki zamanı gelmemiştir…