Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı Survivor'a götürmüyor. Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tweetleri tepki çeken Nihat Doğan, Survivor kadrosundan çıkarıldı. Acun Ilıcalı, Doğan'ı adaya götürmüyor. Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye’yi derinden yaraladı. Sosyal medyada konu hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken türkücü Nihat Doğan’ın attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklindeki tweeti tepki çekti. Doğan, tepkiler sonrası tweeti sildi. Acun Ilıcalı da gelen tepkiler üzerine Nihat Doğan'ı Survivor kadrosundan çıkardı.

KAMPANYA ETKİLİ OLDU

Nihat Doğan'ın yaptığı açıklamalardan sonra kendisine sadece sosyal medya üzerinden değil aynı zamanda Change.org üzerinden de Acun Medya'ya Nihat Doğan'ı Survivor kadrosundan çıkarması yönünde bir imza kampanyası başlatıldı. Kısa sürede 80 bin kişiyi bulan imzalar Acun Ilıcalı'nın bu kararında etkili olmuş olabilir.

NİHAT DOĞAN TWITTER'DAN SAVUNDU

Survivor kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan kendisi hakkında yargısız infaz yapıldığı söyleyerek şu tweetleri attı:

Bu acı olayla hiç alakası olmayan Twittim sanki onu katleden Şerefsizleri savunuyor gibi gösterilirken Survivorü düşünecek kadar aciz Değilm

Şunu herkes bilsin ki; Survivorle var olmadım Survivorle bitmem..

Acun Ilıcalı abime ve projesine zarar gelmemesi adına kendisinden affımı istedim.

Şahsıma yapılan Yargısız infazla ilgili Mücadeleme sonuna kadar da devam edeceğim.Saygılarımla.