2014'te Türkiye güzeli olan Amine Gülşe'nin Asla Vazgeçmem dizisindeki oyuncu arkadaşı Serhat Teoman ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Amine Gülşe ile ilgili olarak şimdilerde  Acil Aşk Aranıyor dizisinin yakışlıklı oyuncusu Serhat Teoman ile aşk yaşadığına dair dedikodular yapılıyor.

Serhat Teoman'la bir ilişkisi olup olmadığı sorulan Amine Gülşe, "Kalbim boş" diyerek hakkında yazılanları yalanladı.

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?


Amine Gülşe 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasında birinci olmuştur. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Amine Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55kg olan 90-62-92 vücut ölçülerine sahiptir. Asla Vazgeçmem dizisinde rol almaktadır.

SERHAT TEOMAN KİMDİR?


1983 İzmir doğumlu Serhat Teoman 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun oldu. Yüksek lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yapan Teoman 2000′li yılların başından beri televizyon sektöründe yer alıyor. Aynı zamanda tiyatro da yapan genç oyuncu Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Burak Çatalcalı karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Serhat Teoman şu sıralar Acil Aşk Aranıyor dizisinde Dr.Sinan'ı canlandırmaktadır.