Avşar, Bu Tarz Benim programında jürilik yaparken Yıldız Tilbe taklidi yapan bir kıza “Sen Yıldız kadar çirkin değilsin” imasında bulunmuş, Tilbe bu sözler hakkında ağır ifadeler kullanmıştı. Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden kendisine hakaretlerde bulunan Yıldız Tilbe ile ilgili olumlu açıklamalarda bulundu.



YILDIZ ÇOK TATLI

Yıldız Tilbe'ye küs olmadığını söyleyen Avşar, "Yıldız çok tatlı, ona kızamıyorum. Biz onu öyle kabul ettik. Belli ki birileri Yıldız'ı doldurmuş. Halbu ki ben ona çirkin demek istemedim. Aksine Yıldız'ın bir tarzı olduğunu söyledim. Güzel tavırdır, davranıştır.


Yıldız'ın da öyle olduğunu düşündüm. Sadece yarışmada ki kızın çok güzel olduğunu gördüm. Yıldız' a çirkin demek istemedim ama kız çok güzel, Yıldız'ın tarzı ise esmer, kız mavi gözlü sarışın, aradaki farkı anlatmaya çalıştım." diye konuştu. Tilbe'nin kendisi için attığı tweetler için ise "Onun canı sağolsun" yorumunu yaptı. Yıldız Tilbe'yi programına konuk olarak çağırdığını belirten Avşar, henüz katılım konusunda bir bilgisinin olmadığını, gerekirse kendisini arayıp davet edebileceğini belirtti.