İstanbul’da yoğun kar yağışından tatil edilen okullar Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe Önbilgin’e yaradı. Annesinin elinden tutan Ayşe, soluğu annesiyle Akmerkez’de aldı. Sinemaya gideceklerini söyleyen Ayşe, ”Annem beni Sünger Bob” izlemeye getirdi” dedi.

Akkaya, geçtiğimiz günlerde Özgecan Aslan’ın başına gelen olaydan sonra kızınızın geleceği ile ilgili ne düşünüyorsunuz sorusuna ‘ben de bir kız annesiyim kızımın geleceği ile ilgili kaygılarım var. Bu kişisel fikrim değil rakamlara baktığımız zaman dünyadaki genel istatistiklere baktığımız zaman çocuk tecavüzleri pedofili kadına yönelik şiddette maalesef en başköşedeyiz. Bunu kimse yadsıyamaz bunlar rakamlarla ortada olan gerçekler üzgünüm ama gerçek bunu da destekleyen bağnaz bir bakış açısı medyada da çok yaygın. Üzgünüm bunu söylemek zorundayım yöneticiler de erkek günün sonunda bunun eğitimlisi eğitimsizi fark etmiyor. Bana göre bakış açısının bozuk olduğunu düşünüyorum. Medeni kanunumuzu İsviçre’den aldık ama mental olarak hiç benzemediğimizi düşünüyorum ve bu beni üzüyor tabi ki.

DENİZ AKKAYA'DAN BEREN SAAT YORUMU

Beren Saat’in hayatındaki tacizleri açıkladığı yazısını da değerlendiren Deniz Akkaya, sosyal medyada özellikle pedagog aynı zaman da psikiyatristlerin de şöyle bir açıklaması var yani bunları açıklamak ne kadar sağlıklı kime ne yararı var. Bunlarla ilgili insanlar iki ayrı fikre bölünmüş durumdalar. Ben bu açık konularda profesyonellerle yürümeyi daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum özellikle de psikiyatristlerle, bu bizim uzmanlık alanımız değil. Bu tip konularda onlarla hareket doğru olduğunu düşünüyorum.



Bir de sosyal medyada olumsuz konuların bu kadar ardı ardına okunmasını inan gerçekten ünlü olmaya çalışan sosyopat psikopatların da yol gösterdiğini düşünüyorum. Böyle her gün gazetelere işte bu haberler bu kişiler inanın siz normal insanlar olarak bu konuda deşifre olmak size çok anormal utanç verici gelirken zaten adamın kafası normal çalışmıyor ki yani bu şekilde ünlü olup televizyona gazeteye çıkmak bir sürü sosyopat psikopat var o yüzden bu tür konularda hareketlerim biraz daha doktorlarla ve profesyonellerle hareket edilmesi gerektiğini inanıyorum.



O yüzden şimdi ne söylesem yanlış olur. Böyle şeyleri sosyal medyadan paylaşmam ama gereği varsa da paylaşırım dedi. Ben Çerkez’im ben genel de Çerkez ailelerin olduğu ortamlarda büyüdük üzgünüm ama biraz ırkçı bir yaklaşım da bulunacağım bizim Çerkezlerde açıkça söyleyeyim bizde böyle şeyler çıkmaz. Çerkezler ailelerine çok bağlı bizde böyle şeyler olmadı. Ailemde de çevremde de duymadım.