Deniz Akkaya, 4 yıl önce kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'le sorunlar yaşadığı dönemde kendisine hem maddi hem manevi destek olan Yaşar Sönmez'le meçhul bir aşk yaşamıştı. Önbilgin'le yaşadığı sıkıntılı dönemlerde kendisine maddi destek çıkan iş adamı Yaşar Sönmez'le gizli aşkı deşifre olmuş, ikili yolları ayırma kararı almıştı.  İlişkilerinin açığa çıkmasının sebebi de, Akkaya'nın hacizlik olduğu dönemde YS plakalı Cadillac Escalade cip ile boy göstermeye başlamasıydı. Akkaya'ya pahalı hediyeyi alan kişinin Sönmez olduğu deşifre edilmişti.



“O BENİ KAYBETTİ”

Deniz Akkaya'nın hem maddi hem de manevi toparlanmasının ardından yolları ayıran ikiliden, Sönmez ilk kez konuşmuş ve "O defteri kapattım benim macera ile işim yok. O beni kaybetti" açıklamasında bulunmuştu. Aradan geçen yılların ardından geçtiğimiz aylarda Akkaya, 12 yıl önceki aşkı Murat Varol'a döndü. Aşk tazeleyen eski manken, şimdilerle çizdiği mutluluk pozunu önceki gün sinir bozukluğuna bıraktı.

MEKANI TERK ETTİ

Etiler'de bulunan Bojnak adlı mekana sevgilisi Varol'la öğle yemeğine gelen Akkaya, kapıdan içeri girer girmez karşısında eski sevgilisi Yaşar Sönmez'i gördü. Karşılaşmanın ardından karşılıklı olarak kafalarını başka yöne çeviren ikili, birbirlerini görünce rahatsız oldu. Dostlarıyla geldiği yemeği yarıda kesen iş adamı, aracını kapıya istetti ardından mekanı terk etti.



Kapıdaki bir diğer sürpriz ise Sönmez'in meşhur Escalade arabasının bulunmasıydı. Hem eski sevgilisini, hem de eski aşkının bir zamanlar hediye ettiği arabayı karşısında gören Akkaya'nın suratı düştü. Yorum yapmadan aracına binerek uzaklaşan Sönmez'in ardından Akkaya ve sevgilisi Varol'da yemeklerini yer yemez mekandan ayrıldı. Tesadüfün bu kadarı olur dedirten pişti için ağızlarını açmayan aşıklar araçlarıyla yola devam etti.