'İzdivaç' programlarının ilk temsilcisi olan Esra Erol, önceki akşam ekibindeki Suxe adlı orkestrasının albüm lansmanı için Taksim Jolly Joker'deydi. Suxe'nin 'Hatalar' adlı albüm lansmanına destek için geldiğini dile getiren Esra Erol, yeni yayın dönemi hakkında yazılanlara açıklık getirdi. Esra Erol yapım şirketiyle olan (Artı Film) anlaşmasının son noktasına geldiğinin altını çizerken, Fox Tv Ceo'su Adam Theiler'la ortak toplantılarda bulunduğunu dile getirdi.



HAMİLE OLSAM KESİN AÇIKLARIM

Esra Erol , "Haziran ayının sonunda sezon finali yapacağız. Ailemle Ayvalık ve Bodrum tatili yaptıktan sonra yeni sezonda hangi kanalda olacağımıza karar vereceğiz. Ekmeğimiz neredeyse orada olacağız.



Belki kanalımız Fox'la belki de başka bir kanalda yerimizi alırız. Ben kendimi değil, benimle beraber ekmek yiyen insanları düşünmek zorundayım" dedi. Gazetecilerin hakkında çıkan hamilelik dedikodularına ise Esra Erol şu sözlerle cevap verdi: "Arkadaşlar bu işler kısmet. Ama böyle bir şey olsa sizlere bunu direk açıklarım ve kesinlikle saklamam."