Lübnan asıllı uluslararası bir avukat olan Alamuddin´in eşi Clooney´den boşanma tazminatı olarak 200 milyon dolar alabileceği belirtiliyor.

Haftalık "In Touch" dergisi ünlü çift arasında evliliğinin üzerinden henüz dört ay geçmesine rağmen yoğun tartışmalar yaşandığına dikkat çekti. Çıkan tartışmaların bu ikilinin farklı yaşam tarzlarından kaynaklandığını ileri süren dergi Amal Alamuddin´in Clooney´den bir çocuk istediği buna yakışıklı aktörün ise karşı çıktığını öne sürdü. In touch dergisi ayrıca Clooney ile Alamuddin arasındaki boşanma tazminatının 200 milyon dolara çıkabileceğinede yer vererek avukat eşinin boşanma durumunda bu miktarı ünlü aktörden alabileceğini ifade etti.

27 Eylül 2014 tarihinde İtalya´da evlenen Amal Alamuddin ile George Cloony çifti arasında son zamanlarda özellikle Alamuddin´in Hollywood'dan nefret ettiği, bu nedenle eşinin ünlü arkadaşlarına çok mesafeli davrandığı konuşuluyordu.

Amal Alamuddin en son, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi´nde (AİHM) görülen temyiz duruşmasında İŞÇİ Partisi (İP) Genel Başkanı Perinçek´e karşı Ermenistan´ın hukuk ekibinde yer almıştı. DHA