Amino asit, lisin ve proteinin dibine vurmuş bir tahıl ve kinoa gibi tatlı ve tuzlu tarifler yapmak mümkün. Suda haşladığınız amaranth'ı biraz süt, vanilya, tarçın, ceviz, kuru üzüm ve agave şurubu, bal, ya da pekmez ile tatlandırınca karşınızdaki görüntü ve muhteşem bir tatla karşılaşıyorsunuz...
AMARANTH HAKKINDA HER ŞEY ŞIK HAYAT'TA
Google'da arayın ve satın alabileceğiniz yerleri bulun derim... Bana da bir takipçim gönderdi. Ayrıca inanılmaz bir vitamin ve mineral kaynağı... Kansere ve kalp hastalıklarına karşı yüksek lif içeriği sayesinde koruyucu bir besin diyorlar ama hiçbir besin içten gülmek kadar etkili değil kanserle mücadelede... Pazartesi sabahı başınızı ağrıtmak istemezdim ama yeni bir tat keşfedince susamadım... Yoğun ve zor bir hafta olacak birçoklarımız için... Ama yere çekim, suya kaIdırma gücünü veren kudret, bize de Pazartesi ile başetme gücü verir elbet... Rahat olun✌️