"Beynimdeki kemik parçasını aldırmadan iyileşmem mümkün değil" diyen İbrahim Tatlıses, yeni beyin ameliyatı için cuma gecesi Miami'ye uçtu. Arizona'da tıpkı kendisi gibi başından vurulan senatör Gabrielle Gifford'un doktoruyla uzun süredir görüşen Tatlıses'in uçağa binmeden önce fotoğrafını oğlu İdo, "Keyfimiz yerinde... Seni seviyorum" notuyla paylaştı.

MIAMI’DE ÜÇ AY KALACAK

Sanatçının 3 yıllık küslükten sonra helallik aldığı Derya Tuna da, oğluyla eski bir fotoğrafını paylaşarak "Allah'ın izniyle keyfiniz her daim olsun inşallah. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin" yazdı.İbrahim Tatlıses, Atatürk Havalimanı’na sabaha karşı saat 04.30’da geldi. Tekerlekli sandalye kullanan sanatçı için geniş güvenlik önlemleri alındı.



Etrafı koruma ordusuyla çevrilen Tatlıses, havalimanına x-ray cihazından geçmeden, polis kontrolünde VIP kapısından giriş yaptı. Oğulları Ahmet ve İdo’nun uğurladığı ünlü türkücü, saat 07.20 uçağıyla New York’a uçtu, oradan da Miami’ye geçti. Miami’de 3 ay kalması planlanan türkücü, yolculuk öncesi son gününü ailesi ve dostlarıyla geçirdi.

BAKARSINIZ SON POZUMUZ OLUR

Sanatçı, yakınlarını Seyrantepe’deki Tatlıses Çiğköfte’de ağırladı. Yemeğe İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız ve çocuklarının yanı sıra yakın dostu Aydemir Akbaş, Demet Akalın-Okan Kurt çifti ve birçok sanatçı dostu katıldı.



Yemeğin ardından muhabirlerin fotoğraflarını çekmesine izin veren Tatlıses, objektiflere Ayşegül Yıldız’la evliliğinden olan kızı Elif Ada ile poz verdi. Sanatçının “Madem gidiyoruz, beni Elif Adamla çekin. Bakarsınız son pozumuz olur” sözleri, yanındakileri duygulandırdı.