Başta eski eşi İbrahim Tatlıses ve oğlu İdo'nun sürpriz olarak organize ettiği gecede yakın dostları Aydemir Akbaş da hazır bulundu. Mekanın arka bahçesinde pastasını yakınları ile üfleyen Derya Tuna'nın oluşan tablodan bir hayli memnun olduğu ve keyfinin yerinde olduğu öğrenildi.



Mekandan gece yarısına doğru ilk çıkan isim İbrahim Tatlıses oldu. Aracının kapısını İdo hazır bekletirken Tatlıses'in de keyfinin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı. Bayram mesajı veren sanatçı, "Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Allah'a şükür her şey yolunda ve yakında sizlerle olacağım" dedi.

İBRAHİM TATLISES TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

14 Mart 2011'de gecesinde uğradığı silahlı saldırı sonrası felç kalan ünlü sanatçının aracında şok detay görenleri bir kez daha düşündürdü. Saldırı sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren ve güvenlik konusunda çok hassas olan İbrahim Tatlıses'in aracına bindiğinde ayağının altında hazır bulunan silahı dikkat çekti.



Koltuğunun hemen altında bulunan ve tek hamlede elini silaha uzatabilecek olan Tatlıses'in bu görüntüsü sonrasında olası saldırılara karşı kendisini koruması için hazır bulundurduğu öğrenildi. Ünlü sanatçı, silahının görüntülenmesinden habersiz oradan ayrılarak evinin yolunu tuttu.