Yeni görünümüyle, 25 kilo vererek zayıflamasıyla çok konuşulan sanatçı kahkaha dolu açıklamalar yaptı. Türk Sanat Musikisi şarkılarını yeniden yorumlayan Işın Karaca, “Arabesk şarkılarından oluşan seri albümümün ardından, Türk Sanat Musikisinden eserleri yorumlamayı çok istedim. Albümü hazırlamak o kadar da kolay olmadı. Makamlara kadar öğrendim. Sertab Erener, Funda Arar, Şevval Sam gibi güçlü kadın seslerinin de hazırladığı TSM şarkılarına yaptıkları yorumlar harikaydı. Ben de yeni nesile bu şarkıları kendi tarzımda ulaştırmak istedim.”

“ARTIK BEN DE ADRIANA LIMAYIM!..”

Verdiği kilolarla gündemde olan Işın Karaca, “Adriana Lima’nın kot pantolonlarından aldım. Artık ben de Adriana’yım” diyerek kahkahalar attı. “Mideme Tüp bağlattım.” deyince Yasemin Şefik; “Ne yani tüplüsün diye Alışveriş Merkezlerinin otoparklarına girmen yasak mı?” esprisi üzerine “Ay! yasak olsun hedefim 34 beden, geçtiğimiz gün magazin muhabiri arkadaşlar söyledi. Bu yaz bikinili ilk fotoğrafıma ödül koymuşlar. Kiloluyken de bikini giyiyordum. Şimdi de bikinimi rahat rahat giyeceğim” dedi.



 Peki o büyük beden kıyafetleri ne yaptın? sorusu üzerine Karaca;

“Benim gibi kilolu arkadaşlarıma ve ihtiyacı olanlara verdim. Sadece bir tanesi duruyor. Ona da bakıp bir daha giymeyeceğimi söylüyorum. Büyük beden kıyafet bulmak zor. Hatta pahalı. Ayrıca kilolu kadınları hiç düşünmüyorlar. 90’lardan kalma modeller sunuyorlar. Sanki kilolular sadece böyle giyinirmiş gibi...” dedi.