İsmail YK'den geline süpriz. Esra Erol'un sunduğu evlilik programından paravan arkasına geçen İsmail YK'yı gören gelin şok geçirdi. Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un izdivaç programına İsmail YK sürprizi damga vurdu. Gelin adayı Hanife’ye talip olarak gelen İsmail YK gelin adayının her istediğine evet dedi. Paravan açılınca karşısında İsmail YK’yı gören gelin adayı büyük bir şok yaşadı. İsmail YK kimdir?



İSMAİL YK KİMDİR?

Gerçek adı İsmail Yurtseven olan İsmail YK 5 Temmuz 1978 Almanya doğumlu olup müzik  sanatçısı, müzisyen, şarkı sözü yazarı, besteci ve aranjördür. İsmail YK'nin ünü Türkiye sınırlarını aşmış, Amerika kıtasından, Asya kıtasına kadar büyük kitleler tarafından takip edilmekte olan, Avrupa'nın yanı sıra afrika ve ortadoğuya kadar uzanan geniş dinleyici kitlesine sahip bir şarkıcıdır.

2004 yılında Avrupa Müzik Etiketiyle çıkardığı Şappur Şuppur adlı ilk solo albümü ile yurtiçi ve yurtdışında beğeniyle karşılanmış,arka arkaya çıkardığı solo albümler ile satış rekorlarını ve müzik listelerini alt-üst etmiştir. Albümlerinin satış rekorları kırmasının sebebi üniversitelerde tez konusu dahi olmuştur.