Müzik dünyasına yeni bir soluk getiren İdo Tatlıses, yeni  maxi single çalışması “Kaç Kere” ile müzik severlerden tam not aldı. Samimi karakteriyle de beğeni toplayan İdo, Best FM’de Yasemin Şefik’in canlı yayın konuğu oldu. Bugüne kadar hiç konuşulmamız konuların konuşulduğu programda İdo’nun açıklamaları çok konuşulacağa benziyor.

İşte o açıklamalar;

HERKES BABAMIN BANA “HALAY ÇEK” DEMESİNİ BEKLEDİ!

İdo Tatlıses, çocukluğuna dair ilk kez yaptığı açıklamalarda; “Michael Jackson hastasıydım! Babam gizli gizli benim danslarımı videoya çekerdi…Herkes Babamın “Halay Çek” demesini bekledi sanırım. Babam bana ‘Oğlum bugün çiğköfte yedin mi’ demedi ki öyle bir izlenim var. Her şekilde bana yenilikler için yol açan babamdır.”

ANNEM DERYA TUNA; “ORGENERAL”

Yapımcılığını da yapan annesi Derya Tuna’yla olan ilişkisine de değinen İdo Tatlıses “Anneme ‘Orgeneral’ diyorum! Albüm yapılırken, fotoğraflar, klip çekimi her şey annemin kontrolünde gerçekleşti. Dediği şeylerin çoğu doğru çıkıyor. Ama bunu yüzüne vurmuyorum. Yoksa vay halime, sürekli ben sana demiştim demesin diye uğraşıyorum.” Bunun üzerine Yasemin Şefik’in “Senin sevgilin olmak çok zor o zaman? Annen sürekli dibinde…” yorumunun üzerine canlı yayında annesine seslenen İdo Tatlıses; “Anne lütfen anneeee” diye kahkahalarla bağırdı!

TOPÇU OLAMADIM, POPÇU OLDUM!

Çocukluk hayalinin Futbolcu olmak olduğunu anlatan İdo Tatlıses, küçük yaşlarda kalbinde sorun olduğunu ve bu yüzden bu hayalini gerçekleştiremediğini anlattı.

İbrahim Tatlıses’in de kendisine futbol konusunda izin vermeme sebebini bu şekilde yorumlayan İdo, “kalbimle ilgili şimdi iyiyim. Bir şeyim yok” diyerek;

“Futbolcu olmayı çok istedim. Babama yalvardım. 14 yaşındaydım! Topçu olamadım Popçu oldum!” dedi.

IDO TATLISES; Politikaya atılmayacağım!

“Politikaya atılmayacağım. Politikadan anlamıyorum. Futboldan anlıyorum. Ama politika zor. Dışarıdan bize kolay geliyor ama öyle lafta bir şey değil. ”Sosyal Medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlar ile dikkat çeken İdo Tatlıses; Babam bana sosyal medyadan yorum yaparsa mesela; “Vay şekilsin” yazsa ‘Baba napıyorsun” diye telefon açarım herhalde! Dedi.