Ali Atay’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban’ın oynadığı ‘Limonata’nın galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı. Hazal Kaya, Ayşegül Aldinç, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Yetkin Dikinciler ve eşi Aslı Orcan, Osman Sonant, Fatih Artman, Altay, Ceyhun Yılmaz, Onur Ünlü, Yıldız Çağrı Atiksoy, Nehir Erdoğan gibi birçok ünlü isim film ekibini yalnız bırakmadı.



İki ayrı ülkedeki kardeşin birbirini, binbir macera ile bulma hikayesini kendine has üslubuyla anlatan Ali Atay ve tüm film ekibi finalde dakikalarca ayakta alkışlandı.

HAZAL’IN SIRT DEKOLTESİ GÖZ DOLDURDU

Son günlerde sevgililerin reklam yapmak için el ele geldiği galalar kervanına katılmayan Ali Atay Ve Hazal Kaya gala alanına ayrı ayrı girdiler. Filmin başlamasına dakikalar kala aynı salonda yan yana oturan sevgililer filmi birlikte izlediler.



Gala alanına hızlı bir giriş yapan Hazal Kaya soruları yanıtsız bırakırken derin sırt dekoltesi ise göz doldurdu. MNS Film’in yapımcılığını üstlendiği filmde Keskin ve Saban’a Funda Eryiğit, Zekir Sipahi, Bedia Begovska, Luran Ahmedi, Selhattin Bilal ve Ciguli eşlik ediyor. ‘Limonata’ 24 Nisan’da sinemaseverlerin karşısında olacak.