Bu Tarz Benim Show TV'de jüri ile bir yarışmacılardan Sibel Cansız arasında bir kriz patlak verdi ve olay sonunda Sibel Cansız yarışmadan diskalifiye edildi. Hatta Bu Tarz Benim jürisi Sibel Cansız olayının diğer yarışmacılara ders olması gerektiği yönünde açıklama yaptı. Peki bu duruma nasıl gelindi?

Önceki günkü programda Serpil Cansız herkesi şok eden bir çıkış yapmış, jüri üyeleri ile tartıştıktan sonra stüdyoyu terketmişti.  Sibel Arna ona "Ooo... giden gidene! Gidersen bir daha dönemezsin!" diyerek bağırmıştı. Sibel Arna'nın bu restine karşılık Serpil Cansız "Tamam" deyip çekip gitmişti. Sibel Arna ise "Bu ne saygısızlık ya" diyerek arkasından söylenmey sürdürmüştü!

SERPİL CANSIZ DİSKALİFİYE OLDU


Bunun üzerine jüri hemen bir oylama yaptı ve Serpil Cansız Bu Tarz Benim yarışmasından diskalifiye edildi. Ebru Akel , Serpil Cansız kararı çıktıktan sonra yaptığı açıklamada "Diğer arkadaşların da bu hareketleri patır kütür yapabilirler ve hiç hoş değil. Bu emsal karar. Diğer yarışmacılara ders olması gerektiğini" dedi. Bu açıklamadan sonra Serpil Cansız, Bu Tarz Benim 'e veda etti.

Serpil Cansız profesyonel davranamadığını belirterek "Ben bayılacak gibi oldum. Şu an bile titriyorum. O iftiraya inanacaklarını düşünüp kendimi yıktım" dedi.