Sinem Kobal ile ilgili dedikodular magazin gündemini meşgul etmeyi sürdürüyor. 11 ay aşk yaşadığı İbrahim Çelikkol'dan kısa bir süre önce ayrılan Sinem Kobal hakkında bu sefer oldukça sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sinem Kobal ile Karadayı dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu'nın beraber olduğu iddiası ortaya atıldı.

Son Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşadığı konuşulan Sinem Kobal'ın bu kez oyuncu Kenan İmirzalioğlu ile aşk yaşadığı iiddia edildi. Ayaklı Gazete'nin haberine göre Sinemn Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun arkadaşlıkları kısa bir süre önce aşka dönüştü.

SİNEM KOBAL KİMDİR?


14 Ağustos 1987 İstanbul doğumlu olan Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Ayrıca latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Sinem Kobal, Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunu olan Sinem Kobal, Atv’de yayınlanmış olan Selena adlı dizide başrolü oynamıştır.

2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı. 5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandıran Sinem Kobal, 14 Şubat 2013'de ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.