Mekan çıkışı yemek yediği esmer güzel yerine, başka bir arkadaşıyla mekanı terk eden Okan Bayülgen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına hakaretler etti. Esmer güzelle akşam yemeği yiyen Okan Bayülgen, kendisine bu yönde sorular soran muhabirlere "Sizin basın kartınız var mı ki bana bu soruları soruyorsunuz?" sözleriyle sert çıktı. Sarı kartını gösteren gazetecilere Bayülgen sinirlenip " Sizin basın kartınız olsa bile bana burada özel hayatım hakkında sorular soramazsınız. Mesela benim çocuğumun fotoğrafını çekip gazetelerde yayınlanıyor.



Ben bir baba olarak çocuğumun yüzünü herkese göstermek istemiyorum. Siz kimsiniz ki benim özel hayatım hakkında sorular soruyorsunuz. Sizlere bunu yirmi senedir anlatamadım. Onurlu bir meslek seçilmesi gerektiğini anlatamadım. Basın kartınız var ama kartınıza uygun bir iş yapmıyorsunuz. Böyle olmaz. Kendinize şerefli bir meslek seçin" sözlerini kullandı.

SEKS SKANDALLARINI ORTAYA ÇIKARTIN

Daha sonra İstiklal Caddesi'nde gazeteciler eşliğinde yürüyen Okan Bayülgen skandal açıklamalar yaptı. Bayülgen "İnsanların bacak aralarıyla ilgili haber yapmanın neresi şerefli olabilir. Siyasilerin seks skandallarını ortaya çıkartsanıza. Türkiye'de sanatçılarında seviştiği kadar siyasetçiler de sevişiyor. Ancak hepiniz siyasetçilerden korkuyorsunuz. Niye onları çekmiyorsunuz? " sözleriyle siyasetçilere mesaj gönderdi.



Okan Bayülgen "Biz sanatçılar kolayınıza geliyor. Yanlış bir şeyde terbiyesiz yazabiliyorsunuz. Ancak siyasetçilere böyle bir şey olmuyor" sözlerine gazeteciler "Hiçbir siyasetçi bize sizin gibi orta parmağını göstermiyor"  şeklinde cevap verdi. Röportaj başında kızının yüzünü korumak istediğini söyleyip duygusal davranan Okan Bayülgen, ahlak ve terbiye sınırlarını aşıp tüm medya çalışanlarına " Siyasetçiler size neler yapıyor. Bırakın göstermeyi, orta parmağı size sokuyorlar!"