Beyoğlu'nda müzisyen Değer Deniz (39) evinde, elleri bağlanıp boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Her gün hunharca işlenen kadın cinayetlerinden biri olarak kayıtlara geçen bu ölüm ünlü ünsüz pek çok ismi derinden sarstı. Mesajlarıyla bu ölümü lanetleyenler arasında Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti de vardı. İşte Beren Saat’in ve Kenan Doğulu’nun Değer Denizi’in ölümü üzerine sosyal medya hesabından paylaştıkları:



Bir kızın olur sevinçten uçar, gözün gibi bakar, kıyamazsın... Adını Değer koyar herkes senin gibi kıymetini bilsin istersin.... Tutkusuna koşsun; O müziğine müziği O'na emanet olsun, sanatla ölümsüz olsun istersin... Sonra hayvanın biri gelir gencecik Değer Deniz'i boğar! Allah kahretsin!!!

Müzisyen Değer Deniz evinde ölü bulundu

Müzisyen Değer Deniz evinde ölü bulundu

KENAN DOĞULU DA İSYAN ETTİ

Gencecik pırıl pırıl bir müzisyen Değer Deniz bir cinayete kurban gitti. Üzüntümüz tarifsiz. Ailesi ve tüm dostlarına sabır ve kuvvet diliyorum. Suçlu veya suçluların en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesi en büyük dileğimiz. Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun !