Sanatçı Funda Arar, Trump AVM D&R’da son albümü ‘Hoşgeldin’i imzaladı. 7’den 70’e her yaştan hayranının ilgi gösterdiği imza gününde Funda Arar, üniversite öğrencisi Özgecan’ın öldürülmesiyle ilgili “Artık sözün bittiği yerdeyiz” diyerek kadın cinayetlerine tepkisini gösterdi. Aşk şarkılarının güçlü sesi Funda Arar, son albümü ‘Hoşgeldin’ in Trump Alışveriş Merkezi D&R mağazasındaki imza gününde sevenleriyle buluştu. 7’den 70’e her yaştan hayranının ilgi gösterdiği imza gününe Giresun’dan bile gelenler vardı.



14 Şubat Sevgililer Günü’nü sanatçı Kubat ile eşi ve yakın dostlarıyla birlikte geçirdiğini söyleyen Funda Arar, “Bizim için buruk bir Sevgililer Günü’ydü. Özgecan’ın acısı bizim de içimizde. Artık sözün bittiği yerdeyiz…” dedi.

Ben de erkek çocuk annesiyim, ona önce sevgiyi aşılıyorum

Funda Arar tepkisini şu sözlerle sürdürdü: “Adam karısını sokak ortasında öldürüyor, 2 yıl yatıp çıkıyor. Bu çok acı. Ülkedeki acı olayları artık takip edemiyoruz. Her gün başka bir kadın cinayetiyle güne başlıyoruz. Buna bir dur denmeli…” Kendisinin de bir erkek çocuk sahibi olduğunu belirten Arar, “Ben çocuğuma önce sevgiyi öğretiyorum. Annelerin çocuklarını eğitmesi gerek… Erkek çocuklarını ‘sen efesin, sen aslansın’ diyerek büyütmek yerine, onlara sevgiyi, saygıyı, insanın değerini öğretmesi gerek…” şeklinde konuştu.

Kız kardeşi sürpriz yaptı

İmza gününde Funda Arar’ı kız kardeşi de yalnız bırakmadı, sürpriz yapıp imza gününe geldi.