Survivor All Star'da anneler gününe özel bir ödül yarışması var bu akşam. Survivor yarışmacıları ödülü duyanların bazıları duygulanırken bazıları şaşkınlık yaşadı. Survivor All Star 46. bölümde ödülü anneler belirledi "Çocuğunuz en çok hangi yemeği seviyor?". Survivor All Star'da heyecan dorukta. Survivor bu akşam 46. bölüm ile TV8 ekranlarında...

Survivor All Star'da ödülü duyan yarışmacılar, annelerinin kendileri için seçtikleri yemek adını duyunca değişik tepki gösterdiler. Survivor Sahra'nın annesinin kendisine ödül olarak "salata" seçmesine "Salata mı? Anne ne diyorsun sen ya!" demesi gülüşmelere neden oldu? Hakan ise patlıcanlı türlü yemeği için "Anne sen ne zaman yaptın, ne zaman sevdiğim yemek oldu?" dedi...



Survivor All Star'da Doğukan'ı ayrı bir hırs basmış durumda. Doğukan "İki tarafa da güvenmiyorum. 2 tarafta beni yolunda çıkmış Doğukan'a çevirmeye çalışıyor. Ben bildiğim doğruyla gidebildiğim yere kadar gideceğim. Gözüm yükseklerde, gözüm finalde." diyerek gözdağı verdi.

Survivor All Star’da bu akşam yarışmacıları kıyasıya bir yarış bekliyor. Ödül oyununu kazanmak için iki takım da çok istekli. Oyunda kazanacakları her ödüle çok ihtiyaçları olan yarışmacılar takım olarak en iyi performanslarını sergilemeye çalışacak. Hangi takım kazanacak, kim ödülün sahibi olacak?

Survivor All Star'da ünlüler ödül oyunu için daha hırslı hazırlanıyorlar. Survivor ünlüleri dokunulmazlık yarışmasını kaybettikleri için kan kaybettiler. Ödül yarışması Survivor ünlüleri için ayrı bir öneme sahip artık.