Konser saati olan 21.30'da 'Ölürüm Sana' adlı şarkısı eşliğinde sahneye özel olarak yaptırılan bir platformla havadan indirilen Tarkan kendisini izlemeye gelen hayranlarını şaşkına çevirdi. Tarkan hayranlarına seslenerek; “Biz oynamaya şarkı söylemeye geldik siz oturmaya mı geldiniz” diyerek hayranlarını coşturdu. Hayranlarının açmış olduğu bir pankart Tarkan'a duygulu anlar yaşattı. Pankart'ta '' Seni sevdik 1992 den beri içimize nüfuz ettin çok derin gururla haykırıyoruz ki buradaki herkesin ailesinin bir ferdi oldun'' yazılı pankart Tarkan'a çok duygulu anlar yaşattı. Tarkan ben de sizleri çok seviyorum dedi.



TEK BİLEK TEK YÜREK OLALIM

Tarkan şarkısına başlamadan önce yaptığı konuşmasında; '' Ülkemizdeki bu durum beni çok derinden üzüyor, oysaki biz biriz hiç ayrılmadık hep iç içe beraber yaşadık. Beraber ağladık beraber sevindik, biz hiç kopmadık. Tek bilek tek yürek olalım dedi. Konserinin ikinci bölümüne yedi kişilik özel bir grupla sahneye çıkan Tarkan sırasıyla 'Leylim ley', 'Ne ağlarsın benim zülfü siyahım', Allı turnam bizim ele varırsan' , 'Uzun ince bir yoldayım' , 'Mihriban' ve ' Ah yalan dünya' adlı türküleri seslendirdi. 'Mihriban' türküsünü seslendirmeden önce Tarkan şu sözlerle ülkede yaşanan olaylara değindi: "Günümüzde ayrıldığımızı sanıyoruz. Ama aslında aynıyız."



Sevgilisi Aslıhan Doğan ile seyretmeye gelen Arda Turan'ı ön tarafta otururken gören Tarkan; “Arda Turan da burada, ayağını incitmişsin geçmiş olsun dileklerimi kabul et, seninle ne kadar gurur duysak azdır. Avrupa'da gururumuzsun, starımızsın. Şimdiki şarkımı senin için söyleyeceğim”dedi. “Sen Başkasın” adlı şarkıyı Arda Turan için söyleyen Tarkan, şarkıyı seslendirirken sık sık “Arda”diye tempo tutması büyük alkış topladı.