Ulan İstanbul son bölüm dizinin ücretli olarak yayımlanan ilk online bölümü oldu. Dizinin ilk online bölümü tanıtım için ücretsiz olarak yayımlanmış, sondan sonraki bir makarnın sponsorluğunda gene ücretsiz ama reklamlı olarak paylaşılmıştı. Ancak dün (2 Mart) Ulan İstanbul dizisinin internette paylaşılan ilk ücretli bölümü yayımlandı. Dizi 1.99 TL'ye satın alabilirsini iibaresi ile paylaşıldı. Peki Ulan İstanbul son bölümde neler oldu?

ULAN İSTANBUL DİZİSİNİN 36. BÖLÜM ÖZETİ


Mühürlenen Çin Lokantasını yeniden açtırmak için ekibin 8.500 TL’ye ihtiyacı vardır. Gereken parayı toplamak için harekete geçen ekip, Ceyhun’a verdikleri sözden dolayı, bu sefer çalmadan kazanmayı denerler. Herkes kendine bir iş bulup, çalışmaya başlar. Ancak iş hayatı, düşündükleri kadar kolay değildir.

Bu sırada mahallede seçim hareketliliği tüm hızıyla devam eder. Hayati’nin sünnetsiz olduğu haberi gerçek dışı olsa da bütün mahalleye yayılır. Yanlış anlaşılmaya bir son vermek isteyen Hayati, Nevizadeler’in kapısını çalar. Ekipten sahte bir sünnet töreni için yardım ister. Tabii bununda bir karşılığı vardır.

Emniyette, Ceyhun’dan boşalan koltuğa Esra getirilir. Firuz, kirli oyunlarına devam ederken ekibin hayatını da büyük bir tehlikeye atar.


ULAN İSTANBUL İZLEME KAYNAĞI


Ulan İstanbul dizisi Kanal D'nin web sitesinden yayımlandı. Aşağıdaki bağlantı ile dizinin yayımlacağı sayfaya erişebilir ve Ulan İstanbul 36. bölümü 1.99 TL'ye satın alabilirsiniz.

Ulan İstanbul 36. bölümü izlemek için tıklayınız