Beyaz TV ekranında yayınlanan Beyaz Futbol adlı spor programının açılışında tüm ülkeyi yasa boğan Özgecan Aslan'ın feci şekildeki ölümüyle ilgili Ertem Şener çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şener Erdoğan'dan Özgecan'ın katillerinin en ağır şekilde cezalandırmasını istedi. Şener şunları dedi:

"30 Mayıs 2012'de başlayan Gezi olaylarından sonra bazı kesimler tarafından linç edilmeye çalışıldım ama ben ülkemi, devletimi çok seviyorum ve bu işe kesinlikle siyaset karıştırmıyorum.Eğer AKP'den, eğer Sayın Cumhurbaşkanımızdan bundan dolayı cebime en ufak bir menfaat girdiyse, dünyanın en namussuz en şerefsiz insanıyım. Hiçbir şey isetemedim. Ne Sayın Başbakan'dan, Başbakanlık görevinde, ne Sayın Gökçek'ten, ne Sayın Kadir Topbaş'tan en ufak bir isteğim olmadı. Fakat Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir şey isteme hakkım herhalde vardır. Bir kredim vardır herhalde. O kredimi de şimdi kullanıyorum. Ne olursunuz yalvarıyorum size bu kızın katillerini en ağır şekilde cezalandırın."

SİNAN ENGİN'DEN CANLI YAYINDA KÜFÜR!

Beyaz TV ekranında yayınlanan Beyaz Futbol adlı spor programının açılışında tüm ülkeyi yasa boğan Özgecan Aslan'ın feci şekildeki ölümüyle ilgili Sinan Engin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yer yer RTÜK tarafından bu sözü kullanıldığı için ceza alan kanallar olsa da, Sinan Engin her cezayı göze aldığını kabul ederek Özgecan Aslan'ı katledenlere ''p.ç kurusu'' diyerek isyan etti. İdam cezasının gelmesi gerektiğini defalarca vurgulayan Engin, ''Bunu yapan benim oğlum bile olsa idam edin'' dedi.