Maraton programında Şansal Büyüka, Beşiktaş'ın Douglas ve Boyko transferlerini bitirdiğini söyledi. Beyaz TV'de ise Sinan Engin, siyah-beyazlıların iki futbolcuyla anlaşmaya vardığını belirtti.


Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını zirvede tamamlayan Beşiktaş, ara transfere de hızlı girdi. Siyah-beyazlılar Dnipro forması giyen kaleci Boyko ve stoper Douglas ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Maraton programında Şansal Büyüka’nın verdiği habere göre; Beşiktaş’tan Dnipro’ya iki futbolcu için resmi teklif ve yazı gitti.

Öte yandan yorumcu Sinan Engin de iki futbolcu hakkında, “Beşiktaş Boyko ve Douglas ile anlaştı. İkisi için kulüplerine 6 milyon euro teklif edildi. 7-8 milyon euroya biter. Ama anlaşma tamam” dedi.

DOUGLAS

Douglas Silva Bacelar, 4 Nisan 1990 doğumlu stoper… Dnipro’ya 2013 sezonunda geldi. Brezilyalı oyuncu, geçen sezon Ukrayna ekibiyle UEFA Avrupa Ligi’nde final oynadı.

DENYS BOYKO

Dinamo Kiev alt yapısından yetişen Denys Boyko, 29 Ocak 1988 doğumlu… Kiev’den 4 farkı takıma kiralanan 1.97 cm boyundaki filebekçisi, 2013-2014 sezonunda Dnipro’ya kiralık olarak geldi ve 20014 sezonunda bonservisi alındı. Boyko’nun kulübüyle sözleşmesi 2017 yılında sona eriyor. Boyko bu sezon ligde 15 maça çıktı ve 15 gol yedi. Ukrayna filebekçisi 5 maçta kalesini gole kapattı.