Spor-Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Galatasaray, yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'a geldi.

Özel uçakla saat 19.30 sıralarında Trabzon Havalimanı'na inen kafilede Başkan Dursun Özbek, eski Başkan Duygun Yarsuvat, Abdürrahim Albayrak'ın yanı sıra şu futbolcular yer aldı:

Sinan Bolat, Eray İşcan, Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal - Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak - Umut Bulut, Sinan Gümüş ve Goran Pandev.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Sneijder, Muslera, Burak, Selçuk, Chedjou ve Melo yıldız oyuncularını Çaykur Rizespor maçı kadrosuna almadı.

ALBAYRAK DİREKSİYONA GEÇTİ

Trabzon Havalimanı'nda futbolcuların bindiği otobüsün şoför koltuğuna oturan Abdürrahim Albayrak, bir süre gazetecilere poz verdi. Albayrak, daha sonra yerini otobüsün şoförüne bıraktı. Galatasaray'ı karşılamaya gelen bir grup sarı-kırmızılı taraftar Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile fotoğraf çektirdi. Bu arada havalimanındaki bir grup Trabzonspor taraftarı ise, "Burası Trabzon, Beyoğlu değil" sloganı attı.

Galatasaray kafilesi daha sonra Trabzon'da konaklayacağı otele geçti. Sarı-kırmızılılar, yarın sabah saatlerinde Rize'ye hareket edecek ve saat 13.00'de ligin son maçını oynadıktan sonra Trabzon üzerinden İstanbul'a dönecek.